To je to što me zanima!

Bradarić je otpao za Dinamo, derbi sudi Domagoj Ljubičić

Maloča i Pašalić se vraćaju za derbi nakon odrađenih kartona, konkurirat će Iluridze, Stipica i Abduholikov, a zbog ozljeda neće nastupiti Bradarić i Kalinić
Vidi originalni članak

U današnjim jutarnjim satima počela je prodaja ulaznica za najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama na Poljudu u subotu, 22. ožujka (15 sati).

Cijene se kreću od 60 kuna za tribine sjever i jug do 120 kuna za tribinu zapad.

  • Tribina sjever: 60 kuna
  • Tribina jug: 60 kuna
  • Tribina istok (N, O, S, T): 80 kuna
  • Tribina istok (P, R): 100 kuna
  • Tribina zapad (B, C, F,G): 100 kuna
  • Tribina zapad (D, E): 120 kuna 

Nakon odrađenih žutih kartona u Hajduku se vraćaju Mario Maloča i Mario Pašalić, a konkurirat će Iluridze, Abduholikov i oporavljeni Stipica, dok će zaliječeni Caktaš konkurirati u sljedećoj utakmici protiv Zadra. Za derbi su otpali Filip Bradarić i Lovre Kalinić zbog ozljeda.

Kod Dinama su izvan stroja na dulje vrijeme Taravel, Addy, Husejinović, Pamić i Perić, a svi su ozlijedili križne ligamente.

Utakmicu će suditi Domagoj Ljubičić iz Osijeka uz pomoćnike Tomislava Petrovića (Valpovo) i Miru Grgića (Osijek).

Hajduk i Dinamo igraju već šesti put ove sezone

Najvećeg hrvatskog derbija nije nedostajalo ove sezone, a 'modri' i 'bili' u subotu će se susresti već šesti put u svim natjecanjima. Okršaje su otvorili u Superkupu početkom srpnja kad je Dinamo slavio nakon penala 4-1 (1-1). Prvu prvenstvenu pobjedu u rujnu odnio je Hajduk na Poljudu 2-0 dvama golovima Pašalića, a u prosinačkom uzvratu na Maksimiru bilo je 2-2 zahvaljujući golom Maglice u sučevoj nadoknadi.

Krajem prošle godine uslijedila su još dva derbija u četvrtfinalu Kupa u kojem je Dinamo slavio 5-0 i 2-1. Nakon subotnjeg derbija, posljednji u sezoni igra se 17. svibnja na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • robbenn 18.03.2014.

    na zadnjoj slici jel to vrsaljko s rukom zaustavlja šut

  • drmm 18.03.2014.

    ...ma da ne povjeruješ,kakve sve to zvijezde nedostaju južnima...!!!!

  • juladejan 18.03.2014.

    A koji to derbi niste napisali? Onaj u kojem jedan bježi 10 bodova drugome i 9 prvenstava se sprda s njima? Onda je derbi i Real-Osasuna...ustvari i veći jer Osasuna nije zaostala 250 bodova za Realom u 8 sezona

Komentiraj...
Vidi sve komentare