To je to što me zanima!

Kratki prekid: Četvero članova Pussy Riota istrčalo na teren

Svi odjeveni u bijele košulje i crne hlače, istrčali su među igrače i počeli bježati osiguranju koje ih je brzo uhvatilo. Muškarca je rukama uhvatio i hrvatski reprezentativac Lovren
Vidi originalni članak

Nekoliko ljudi na početku drugog poluvremena, točnije u 52. minuti susreta, utrčalo je na stadion Lužnjiki u Moskvi gdje su na par minuta prekinuli sraz reprezentacija Hrvatske i Francuske. Svi odjeveni u bijele košulje i crne hlače, istrčali su među igrače i počeli bježati osiguranju na stadionu no brzo su ih uhvatili i iznijeli s travnjaka.

Jednog muškarca je rukama uhvatio i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren i zadržao ga dok nisu stigli pripadnici osiguranja.

Ubrzo se oglasila skupina Pussy Riot iz koje su poručili da su njihovi članovi istrčali na teren, među njima i poznatija članica Nadezhda Tolokonnikova (28) koja je 2012. protivorena 'zbog huliganizma' nakon prosvjeda protiv Putina u moskovskoj katedrali. Tada su tražili da Rusija oslobodi sve političke zatvorenike i prekine ilegalna uhićenja i racije.  

Članovi grupe Pussy Riot žestoki su kritičari politike predsjednika Putina. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • exer555 16.07.2018.

    Već sam pomislio da će i naša barbie istrčati

  • Katja123_1 15.07.2018.

    Dejan to sam riješio....

  • Medjed 15.07.2018.

    To su ovi moderni napredni libtard moroni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare