To je to što me zanima!

Ultrasi Levskog dočekali su bus Hajduka i vikali: Srbija, Srbija!

VATRENI DOČEK Navijači Levskog zbog Uefine kazne ne smiju u četvrtak na utakmicu protiv Hajduka. Stigli su pred stadion Georgij Asparuhov i uvredama dočekali nogometaše splitskog kluba
Vidi originalni članak

Hrvatske pi***, Srbija, Srbija, dočekalo je Hajdukove igrače pred stadionom Georgij Asparuhov, na koji ultrasi Levskog zbog Uefine kazne neće moći ući u četvrtak u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europske lige. 

POGLEDAJTE VIDEO

 

Navijači Levskog smiju na trening pa su bodrili svoje igrače uoči uzvrata. Hajduk je u prvoj utakmici slavio 1-0 golom Futacsa, a susret u Bugarskoj počinje u 19 sati. 

 

Joan Carrilo najavio je da se Hajduk neće braniti.

- Jedan gol razlike mala je prednost. Mi smo momčad koja uvijek ide na pobjedu i bila bi velika greška čuvati rezultat u Sofiji. Nije me briga hoće li Levski igrati napadački. Ja znam da ćemo mi igrati tako. Nije bitno tko će nastupiti, Ohandza ili netko drugi, najvažnije je da prođemo u treće pretkolo. Dogovorili smo sve što trebamo učiniti, idemo na pobjedu - kaže trener Hajduka Joan Carrillo.

Domaći trener je optimističan.

- Spremni smo na sve, produžetke i penale. Vježbali smo ih. Sve je moguće, samo da izbacimo Hajduk. Motivirani smo i spremni - rekao je Nikolaj Mitov.

Ako prođu, Splićani će u trećem pretkolu na Brondby.

Ovakva atmosfera dočekala je igrače Levskog na treningu.

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Ustani bane 20.07.2017.

    Hajduk će im najbolje pokazati u 19 sati nadalje

  • croorc 20.07.2017.

    Mozda su vikali "Smrdim Ja Smrdim Ja"

  • tko nije lud nije normalan 20.07.2017.

    Šaka jada,gora od nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare