To je to što me zanima!

Umag spreman za jubilarni 25. turnir, Marin Čilić glavni favorit

Odlične igre Marina Čilića na Wimbledonu, kao i vrlo dobra forma njegovih glavnih konkurenata, najavljuju uzbudljivosti na umaškim terenima od 17. do 27. srpnja
Vidi originalni članak

Ulazak u četvrtfinale u kojemu je tijesno izgubio od kasnijeg pobjednika Novaka Đokovića, potvrđuje da je Čilićeva forma u snažnom usponu i da je spreman ponoviti uspjeh iz 2012. godine, kada je kao drugi hrvatski igrač u povijesti umaškog turnira osvojio naslov pobjednika.

- Marin je uvijek jako dobro igrao u Umagu, jer se ovdje osjeća kao kod kuće. Konkurencija je kao i svake godine izrazito jaka stoga vjerujem da će biti jako puno zanimljivih mečeva. Tommy Robredo je u Wimbledonu došao do četvrtog kola, gdje ga je zaustavio Roger Federer. Dolgopolov i Fognini također su imali dobre nastupe na Wimbledonu, tako da sada u ždrijebu Umaga imamo četiri igrača iz Top 20 - kaže direktor turnira Vanja Božičković.

Jubilarni 25. Vegeta Croatia Open nudi ove godine i atraktivni egzibicijski meč četvorice nekadašnjih šampiona – Gorana Ivaniševića, Thomasa Mustera, Henrija Lecontea i Mansoura Bahramija – koji se igra 19. srpnja na ATP stadionu, odmah nakon svečanog otvorenja turnira.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • daljinac 12.07.2014.

    jel će sam igrati na turniru ?

  • user_66879 11.07.2014.

    uz navedene Seppi, Melzer, Giraldo, Tomic, Vesely, Berlocq, L.Mayer, J. Sousa, Rosol, Paire, Cerreno - Busta, Gabashvilli, Roger-Vasselin, Lorenzi, Sijesling, Lajovic i nasa dva sa "divljom kartom" Coric i Delic, priznali Vi ili ne, ode ima jako dobrih imena, pogotovo sto se tice zemlje.

  • teletubiess 11.07.2014.

    Ako je Čilić glavni favorit, ne znači da će osvojiti Umag, često je znao izgubiti od igrača koji su slabiji od njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare