To je to što me zanima!

Moglo je biti gadno: Monfilsa je umalo prignječio sat na terenu!

Monfils je trčao za jednom lopticom i završio je u ogradi na kojoj je bio pričvršćen sat. Francuz nije vidio da se instalacija odvojila od ograde i jedva je izbjegnuo da ne padne na njega...
Vidi originalni članak

Gael Monfils potvrdio je status favorita u prvom kolu US Opena i u tri seta riješio je Luksemburžanina Gillesa Müllera 6-4, 6-2 i 7-6. No meč na posljednjem Grand slamu sezone obilježila je bizarna nezgoda u kojoj je Francuz mogao teško stradati.

Početkom drugog seta Monfils je nakon Müllerovog zakucavanja pokušao dohvatiti lopticu, ali udario je u službeni sat. Instalacija je popustila i gotovo prignječila francuskog tenisača koji se izmaknuo u posljednji trenutak.

- U tom trenutku nisam razmišljao, samo sam skočio. Vidio sam da je na tom mjestu zid. Imao sam dosta sreće. Malo me zaboljelo, ali moglo je biti puno lošije. Mogao mi je sat pasti na gležanj - rekao je Gael Monfils.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • It's kišing 30.08.2016.

    Vrijeme je za pauzu od 24 sata... višemjesečnu

  • komentator__Luka 30.08.2016.

    skoro je ostao palačinka

  • prcko vitamincic 30.08.2016.

    Mislim da bi ovom slučaju 24 sata trebao provest svoju vlastitu istragu jer ovdje i čoravi ljudi vide da se radi o pokušaju ubojstva. Jasno se vidi u videu da su se protivnik Monfilsa i onaj pored sata udružili i sudjeluju u toj zavjeri. Trebamo se pitati zašto se uopće Monfils našao kod sata? Zato što je ovaj iz Luksemburga tamo namjerno napucao lopticu. Pa onda postaviti pitanje zašto se sat srušio? Pa zato jer ga je ovaj lik što stoji pored sata namjerno sabotirao. Kako se sat srušio? Sat se srušio tako da ga je osumnjičeni(lik pored sata) odgurnio u trenutku Monfilsove nepažnje ili možda tako da je osumnjičeni napravio neku spravu koju je stavio u sat i poslije aktivirao(vide se žice kod pada sata). Zašto bi Luksemburžanin i lik pored sata pokušali ubiti Monfilsa. Možda zato da pobjedi ili mu je Monfils nešto mutio sa ženom ili možda nešto sasvim treće? To ostavljam Marku neka istraži, eto ja sam započeo a on neka dovrši. Ima tu materijala za bestseler :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare