To je to što me zanima!

Umalo tragedija! U proslavi se zapalio bus s igračima Zvezde

Prema nekim informacijama u slavljenički je autobus doletjela baklja, dok Kurir tvrdi da je netko od igrača slučajno bakljom zapalio bus... Igrači i stožer srpskog prvaka iskakali su iz autobusa bježeći od vatre
Vidi originalni članak

Nakon utakmice posljednjeg kola srpskog nogometnog prvenstva u kojoj je Zvezda pobijedila Voždovac 5-1 sa stadiona je krenula navijačka kolona, a u njoj i otvoreni autobus s igračima Zvezde koji su slavili naslov. No iz, kako srpski mediji pišu, zasad nepotvrđenih razloga slavljenički autobus se u jednom trenutku zapalio.

U sekundi se plamen razbuktao, a igrači i stručni stožer Crvene zvezde počeli su iskakati iz autobusa. Nasreću nitko nije ozbiljnije  ozlijeđen, brzo su reagirali i vatrogasci i ugasili požar do dolaska policije.

Prema neslužbenim podacima, prenosi Alo, požar je izazvala jedna od navijačkih baklji koja je uletjela u autobus. Kurir pak javlja da je do požara došlo kada je netko od nogometaša slučajno bakljom zapalio ulje koje je curilo iz autobusa.

Igrači i stožer po izlasku iz autobusa samo su nastavili šetnju do Hrama Svetog Save gdje su zajedno s navijačima proslavili titulu.

Video autobusa u plamenu pogledajte ovdje...

Poslušajte novu navijačku himnu - Moja Croatia

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 20.05.2018.

    Zasto bi to bila tragedija ?

  • Dalmacija u srcu_474 20.05.2018.

    Gore purgerska braća. možda i GNK-ov bus bude zapaljen. Tužan dan za ovaj prostor. Da dva mala klubića osvoje naslov.

  • statebriga1312 20.05.2018.

    Koliko zlocudnih komentara hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare