To je to što me zanima!

Umjesto Mijatovića u Real dolazi Zinedine Zidane?

Španjolski mediji tvrde da će Predrag Mijatović uskoro odstupiti s mjesta sportskog direktora Real Madrida i da već pregovara o odšteti
Vidi originalni članak

Izgledno je da će Predrag Mijatović odstupiti nakon tri godine obnašanja funkcije na mjestu sportskog direktora Real Madrida. Desetak godina nakon što je Mijatović bio jedan od navijačima omiljenih nogometaša “kraljevskog kluba”, postao je prilično omražen među istima, koji ne trpe neke njegove poteze koje vuče od 2006. godine.
Na njegovo mjesto trebao bi doći legendarni Zinedine Zidane. Prema pisanju španjolskog Sporta i Mijatović je shvatio u kakvoj se situaciji nalazi, te je odlučio dati ostavku na mjesto sportskog direktora, pa čak već i pregovara o količini novca koju će primiti zbog odlaska s te pozicije.
Što se njegovog nasljednika tiče, Španjolci su ne jednom spominjali legendu francuskog i svjetskog nogometa Zinedinea Zidanea na toj poziciji, a znano je da bi ta odluka “sjela” i navijačima kluba, koji su obožavali Francuza dok je ovaj nosio dres Reala.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lilo_09 14.02.2009.

    Zidane je legenda naravno da ga navijaci idalje cijene!

  • man_u_francesco 14.02.2009.

    super :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare