To je to što me zanima!

Umjesto ozlijeđenog trojca, Bilić pozvao Vidu i Bartulovića

Poziv su dobili Bartulović koji igra u Arsenalu iz Kijeva te Vida, umjesto ozlijeđenog Šimunića i upitnih Vrsaljka i Iličevića. Hrvatska u srijedu igra protiv Malte
Vidi originalni članak

Josip Šimunić, Ivo Iličević i Šime Vrsaljko ozlijeđeni su i upitni za kvalifikacijsku utakmicu protiv Malte koja se igra 17. studenog na Maksimiru. 

Izbornik Slaven Bilić poslao se dva poziva, na adrese Domagoja Vide i Mladena Bartulovića. Bartulović igra konstantno dobro u Arsenalu iz Kijeva, a neki klubovi iz Liga petice ga žele dovesti pa poziv i nije neko iznenađenje. Pogotovo jer se radi o deficitarnom lijevom boku. 

Vida pak u Bayer Leverkusenu igra malo ili ništa, tek dvaput u Europskoj ligi. Igrao je i za U-21 reprezentaciju, a može igrati na više pozicija u obrani i veznom redu. 

U F kvalifikacijskoj skupini za Euro 2012. godine, Hrvatska ima sedam bodova, bod manje od vodeće Grčke, ali i utakmicu manje. Treća je Gruzija sa šest bodova, a slijede Izrael i Latvija sa po četiri te Malta koja na kontu ima nulu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • madmax_1 12.11.2010.

    hahhaa cuj ti ovog..Kresinger? da je tak kak ti kazes onda bi mogo pozvat Vugrineca ili tamo nekog Serdarusica? Likovima jednom u 5 godina dode da zabiju po par golova i onda se dalje pitas dal uopce vise igraju nogomet.. svi koji igraju u inozemstvu zasluzuju pozive,hnl liga je nula...

  • SeanKušo 11.11.2010.

    Ali opet kazem treba izboriti se bar na popis prve momcadi leverkusena...oni imaju pun k selekcija imaju drugu momcad rezerve sta ti ja znam mlade i to.treba se probit do prve momcadi i bit bar uz bok jednom Ballacku i ostalima.Ali lovren je jednostavno los igrac ali ne mislim los los nego los zbog ovakvih igara koje pruza u lyonu ne sumnjam ja u njegove kvalitete...nezaboravimo da mladu nasu U-21 repku su nosili na ledjima bas Vida,Raketa i Jajalo(tako neki izvori kazu) a vida sto je dao za A repku je dobro sve pet treba ga se vise iskoristavati i manje provoditi 'dinamozaciju i hajdukozaciju' jer vida da nije otisao u leverkusenu on kao igrac nk osijeka nebi danas vidio A reprezentaciju ni vidio.

  • user_29435 11.11.2010.

    @seankušo nego molim te lijepo a kako se to vida snašao u leverkusenu????????? odigrao je svega 70-ak minuta od kada je preselio u bayer,a svi ste se sprdali sa lovrenom da je ovakav onakav samo zato što je dinamovac,a gurali vidu i sad kad taj isti vida grije klupu onda je svjedno zaslužio poziv,ma daj te molim vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare