To je to što me zanima!

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Vidi originalni članak

Nogometaši Borussije Dortmund izborili su finale Lige prvaka nakon što su s rezultatom od 2-0 u dvije utakmice polufinala izbacili francuskog prvaka PSG. Niclas Füllkrug zabio je pobjedu njemačkog kluba u prvoj utakmici, dok je iskusni stoper Mats Hummels (35) zabio u 50. minuti uzvrata na Parku prinčeva i time zabio čavao u PSG-ov lijes.

Hummels je dobro poznat u Hrvatskoj zato što je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, u Posedarju je sagradio vile u kojima ljetuje i koje redovito posjećuje.

Čak je, još tamo 2014. godine, dovodio i brojne suigrače. U Hrvatsku je često dolazio i u društvu bivše supruge Cathy Fischer, s kojom ima sina Ludwiga (6) i bio u braku od 2015. do 2022.  Jednom su prilikom otvorili vrata i pokazali javnosti raskoš svoje vile.

Prije koju godinu je tijekom ljetovanja u Hrvatskoj igrao košarku u Poličniku i častio sebe i ekipu skupocjenim šampanjcem od 15 litara koji košta 1800 dolara. Hrvatska mu je mjesto gdje uživa na odmoru, a trenutačno je junak Borussije, s kojom je igrao finale Lige prvaka i 2013. godine.

Tada je Borussia Dortmund izgubila 2-1 u finalu od Bayerna, a gol na utakmici zabio je i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Borussia je treći put u klupskoj povijesti izborila finale Lige prvaka, a tamo će igrati protiv pobjednika drugog polufinala između Real Madrida i Bayerna. Finale će biti 1. lipnja na Wembleyu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • TeskaK 08.05.2024.

    Ima vile, zato i jesu cijene nekretnina u hrv takve kakve jesu.. Zahvaljujuci strancima

  • tomi_ffm... 08.05.2024.

    Ni sami ne znaju kako su prosli PSG …samo ih je bog sacuvao !

  • medenii 08.05.2024.

    svi imaju vile...samo betoniraj 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare