To je to što me zanima!

'Umjetnik' Pranjić portretirao Ivicu Olića, a Ribery Buytena

Trojica Bayernovih nogometaša crtala su svoje prijatelje iz momčadi. Među njima je bio i Danijel Pranjić koji je olovkom portretirao reprezentativnog kolegu Ivicu Olića
Vidi originalni članak

Njemački dnevnik Bild stavio je olovke u ruke trojici Bayernovih nogometaša i zamolio ih da nacrtaju svoje kolege. Nije to ispalo posebno impresivno, no europski doprvaci dobro su se nasmijali uglavnom na svoj račun.

Holger Badstuber pokušao je nacrtati svog najboljeg prijatelja Bastiana Schweinsteigera, Franck Ribery Daniela van Buytena, a Danijel Pranjić pokušao je portretirati Ivicu Olića.

"Sva su trojica dala sve od sebe, zabavila se i, naravno, potpisala svoje znamenito djelo", piše Bild stavljajući tri crteža Bayernovih nogometaša u kontekst tri najskuplja djela likovne umjetnosti uz dodatak da će "unatoč dijelima Bayernovih nogometaša slika No. 5, 1948 i dalje ostati najskuplja na svijetu."

Slika No. 5, 1948 Jacksona Pollocka, dodaje se pritom, prodana je nepoznatom kupcu za 110 milijuna eura, Portret Adele Bloch-Bauer I Gustava Klimta kupio je za 107 milijuna eura Ronald Lauder, dok je Piccasovo djelo iz 1932. godine, slika Akt, zeleno lišće i poprsje prodana za 81 milijun eura. Sve one zajedno vrijede više od Bayernove momčadi koja se procjenjuje na 283 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lepicane 27.12.2010.

    lepo je od Pranjića kaj ga je uljepšal..ipak su kompići.

  • Madridista007 27.12.2010.

    hahah baš je dobra slika

  • kramer0310 27.12.2010.

    odvratno je nacrtao xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare