To je to što me zanima!

Umro Khabibov otac! Operirao je srce pa mu presudila korona

Operirao je srce, ali se tad nije testirao na korona virus da bi kasnije ipak saznao kako je pozitivan. Abdulmanap Nurmagomedov (57) budio se iz kome, ali na kraju je ipak preminuo
Vidi originalni članak

Abdulmanap Nurmagomedov (57), otac UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji Khabiba Nurmagomedova (31) umro je u Moskvi od posljedica komplikacija zaraze korona virusom, javlja Russia Today..

Otac UFC-ovog prvaka je krajem travnja završio u bolnici zbog simptoma upale pluća i gripe, ali zapravo je imao problema sa srcem te mu je na kraju dijagnosticiran srčani udar.On se razbolio u Mahačkali gdje je dva dana šetao po hladnom vremenu po planinama. Prvo se sumnjalo na upalu pluća, ali situacija je bila puno gora.

KHABIB: 'Moj otac je zaražen virusom, kao i 20 članova moje obitelji'

Operirali su ga te prebacili u bolnicu u Moskvu gdje se trebao oporavljati. Izgledalo je kako stvari idu nabolje te su ruski mediji tvrdili da se probudio iz kome. Problemi su krenuli kad su mu dijagnosticirali korona virus nakon operacije te se stanje dodatno pogoršalo.

Prije pet je dana Khabib je na Instagramu objavio sliku sebe i oca s treninga te je dao naslutiti da se nešto događa. Bio je Khabibov trener od malih nogu te u njegovom kutu u borbama. Zaslužan je za to što se Khabib smatra jednim od najvećih boraca svih vremena. 'Dagestanski orao' pauzirao je od borbi upravo zbog korona virusa te se nakon Ramazana trebao vratiti treninzima kako bi se pripremio za nove izazove u oktogonu.

No, pitanje je kako će Khabib sad reagirati jer je ipak izgubio oca i trenera, odnosno osobu koja ima velike zasluge u njegovom borilačkom uspjehu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • VOLBEAT 03.07.2020.

    Ma kako vas više nije sram lagati ljude i pisati ovakve bedastoće ? Možeš misliti, bio na operaciji srca, pa umro od korone. Pa ovo ne bi smislili ni Magnus/Bunker iz Alan Forda...

  • GGs2 03.07.2020.

    Prehladu zvanu covid je prebolio, a preminuo je od problema sa srcem i bubrezima.

  • BlackHawk1985 03.07.2020.

    Ljudi lažu nas,5 dana imam temperaturu i simptome...danas su tek odlučili da me pošalju na testiranje za pola sata mi doktor javlja da je termin u ponedijeljak u popodne ...pa zar je moguće da treba čekati na testiranje toliko dugo....naravno da ne..... ali našima na vlasti je to u interesu manipuliraju brojkama i pravim stanjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare