To je to što me zanima!

Unikatan dar za jedinstvenog nogometaša! Modriću poklonili pozlaćeni mobitel s inicijalima

Tvrtka "iDesign Gold", koja se bavi izradom personaliziranih mobitela koristeći skupocjene, iznenadila je hrvatskog maestra. Messi je kod njih, nakon osvajanja SP-a, naručio 35 pozlaćenih mobitela
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni genijalac na zalasku karijere, Luka Modrić (38), dobio je unikatan dar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, tvrtka "iDesign Gold", koja se bavi izradom personaliziranih mobitela koristeći skupocjene, iznenadila je hrvatskog maestra. U Madrid su mu poslali pozlaćeni iPhone 15, s njegovim ugraviranim inicijalima, brojem 10 i posebnom fotografijom na poleđini mobitela.

Ista je tvrtka pozlaćenim mobitelima ranije iznenadile druge svjetske nogometne zvijezde, poput Mbappéa, Viniciusa, De Bruynea, Grealisha i mnogih drugih, dok je Lionel Messi kod njih, nakon osvajanja SP-a u Katru, naručio 35 primjeraka za suigrače i stožer reprezentacije, za što je iskeširao oko 200.000 eura.

Modrić, jasno, manje brine o mobitelima, a više o nogometu. Pred njim i njegovim Realom je El Clasico, odnosno derbi protiv Barcelone.

VIDEO: METEŽ U BRAGI Pogledajte kaos nakon Realove utakmice, suigrač branio Luku Modrića?! 'Netko ga je gurnuo' NAKON SJAJNE IZVEDBE U LP-u Modriću se sprema klupa u El Clasicu? Marca: Real će početi s pet veznjaka, ali ne i s Lukom

Španjolski mediji smatraju da će Luka utakmicu započeti na klupi, no tek ćemo vidjeti što je Carlo Ancelotti smislio za najveći derbi u Španjolskoj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 27.10.2023.

    Ljubomora je bolest, zavidnost je bolest.

  • milokliz22cm 27.10.2023.

    nece se sjecat

  • zutizgzg 27.10.2023.

    svi mu daju do znanja da je vrijeme za mirovinu ali tastina je jaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare