To je to što me zanima!

'United dovodi Ivana Rakitića, Jose će za njega dati Martiala'

Piše to Diario Gol koji je jučer javio kako Real Madrid nudi Modrića i Balea za Harryja Kanea... Teško, ali nikad se ne zna s obzirom da se Ivan Rakitić i ranije spominjao u kontekstu dolaska u Manchester United
Vidi originalni članak

Jose Mourinho želi Ivana Rakitića u Manchester Unitedu! Javlja to španjolski Diario Gol koji tvrdi da Portugalac pomno prati situaciju u Barceloni te želi iskoristiti što Raketa navodno više nije nezamijenjiv na Nou Campu.

Kako je Manchester United igrački tanak u veznom redu Mourinho upravo u Rakitiću vidi idealno pojačanje, a prednost je i Ivanovo iskustvo u velikim utakmicama, godine provedene u Primeri i Bundesligi te smatra da bi se sjajno snašao u Premiershipu.

Spreman je Portugalac stoga Barceloni čak ponuditi i mladu zvijezdu Manchestera, Anthonyja Martiala bez obzira što je Francuz osam godina mlađi od hrvatskog veznjaka. Odlazak Martiala iz kluba spominjao se i ljetos, ali u kombinaciji s drugim hrvatskim igračem. Naime, u vrijeme kad je Mourinho pokušavao dovesti Ivana Perišića, talijanski i engleski mediji javljali su da će Martial u Inter, a Perišić na Old Trafford.

No krilni napadač je ostao u Unitedu, a nakon vrlo dobrih igara na početku sezone Mourinho ga je posebno hvalio za pristup na treninzima. Anthony Martial bi se dobro uklopio u Barcelonu, javlja Diario te nastavlja, Katalonci bi s njim u momčadi dobili zamjenu za Suareza, ali i igrača koji bi mogao igrati uz Urugvajca te koji bi na terenu ponudio dodatnu dubinu. Francuz bi mogao biti posljednji kotačić koji nedostaje napadu Barcelone, jer svojim dolaskom ne bi narušio balans između Dembelea, Suareza i Messija.

 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • drogec 12.10.2017.

    On je toliko spor da mi nije jasno kako uopce igra nogomet nedaj boze da dode u manu

  • Iskrivljena antena 12.10.2017.

    Rakitić nije dobar al samo kad se zajebavamo ako Rakitić ode iz Barcelone oni će odmah pasti trastično i ne nisam sarkastičan samo realan.

  • hrcak_zdravko 12.10.2017.

    Vjerovao bi kada bi rekli da Barca nudi cca 40mil + rakitica za martiala. Ali ovo, ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare