To je to što me zanima!

United dvaput u 11 minuta: Arsenal - Manchester 1-3

Dvama golovima Cristiana Ronalda i jednim Park Ji-Sunga momčad trenera Alexa Fergusona došla je do 3-0 nakon sata igre i osigurala prolazak
Vidi originalni članak

ARSENAL: Almunia - Sagna, Toure, Djourou, Gibbs (od 46. Eboue) - Fabregas, Diaby, Nasri - Walcott (od 62 Bendtner), Adebayor, Van Persie (od 78. Vela).
MANCHESTER UTD: Van der Sar - O'Shea, Ferdinand, Vidić, Evra (od 65. Rafael) - Fletcher, Carrick, Anderson (od 62. Giggs) - Ronaldo, Rooney (od 66. Berbatov), Park.

Golom Johna O'Sheae Manchester United stekao je prednost uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka. Na uzvrat na Emirates doputovali su u najjačem sastavu, sa svim svojim najvećim zvijezdama u sastavu. Arsenal je u bitku za finale krenuo bez ozlijeđenih Gallasa, Eduarda i Rosickog.
Prvu opasnost 'skuhao' je Fabregas, koji je u 3. minuti pucao iz daljine, lopta se odbila od Ferdinanda i završila malo pokraj gola. Da je ta lopta išla u gol, Arsenal bi poveo...
GOOOL!!! - Ji Sung Park je u 8. minuti gurno United na korak do finala, ali pomogao mu je i mladi Arsenalov branič Kieron Gibbs. Ronaldo je primio loptu na lijevoj strani, poslao je u sredinu, gdje ju je Gibbs morao samo odbiti što dalje. No poskliznuo se, prepustio loptu Parku, koji ovu šansu nije propustio.
GOOOL!!! - Čini se da je gotovo! Ronaldo je potegnuo iz slobodnog udarca sa 35 metara u 11. minuti, Almunia je zakasnio i lopta je ušla u mrežu. Stadion Emirates je u potpunom šoku...
Moglo je u 18. minuti biti i 3-0, no Manuel Almunia jedva je obranio izuzetno opasan udarac Waynea Rooneya iz velike daljine. Idućih 15-ak minuta ništa se konkretno nije događalo na Emiratesu, sve do novog slobodnjaka Cristiana Ronalda. Pucao je s gotovo 30 metara, snažno, ali Almunia je ulovio loptu. Nakon tog udarca ponovno je slijedilo dosadno razdoblje utakmice, koje je potrajalo sve do kraja poluvremena. Ronaldo je uputio jedini udarac u okvir u zadnjoj minuti poluvremena, ali ni to nije bilo posebno opasno.

Na poluvremenu je u svlačionici ostao krivac za prvi gol Uniteda Kieron Gibbs, a Wenger je uveo Ebouea. Nakon samo koju minutu igre pozornost su preuzele tribine. Jedan dio ispražnjen je i po njemu su prošetali policajci sa psom. Takva je procedura kod dojava da je na stadionu bomba...
A bombu je na gol Arsenala poslao Ronaldo u 52. minuti. Pucao je ljevicom s ruba šesnaesterca, Almunia ponovno odlično obranio.
GOOOL!!! - Kakav gol! Nakon Arsenalova kornera Ronaldo je petom odigrao za Parka, Korejac povukao u kontru, dodao Rooneyu, a ovaj odmah vratio za Ronalda, koji je u međuvremenu stigao na drugi kraj igrališta. Ronaldo je pucao iz prve i pogodio preko Almunie za tri gola viška u 61. minuti.
Nakon 63 minute prvi pristojan udarac na gol uputio je Arsenal. Van Persie je pucao iz daljine, Van der Sar obranio. U 72. minuti pucao je Bendtner nakon što je prošao po desnoj strani, no pogodio je samo vanjsku stranu mreže.
GOOOL!!! - U 75. minuti Darren Fletcher je srušio Fabregasa u šesnaestercu i dobio izravni crveni karton. Penal je izveo Robin van Persie, pucao je sjajno i smanjio na 3-1.
Malo je nedostajalo da Ronaldo u 87. minuti zabije i hat-trick, opet je odlično pucao iz slobodnjaka, no otišlo je preko gola.

KRAJ UTAKMICE - U finalu Lige prvaka u Rimu igrat će Manchester United, s ukupnih 4-1 u polufinala protiv Arsenala.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tahuti 05.05.2009.

    neće barca u finale. zid,bunker,kontra,gol.zid,zid,napad,faul,ubacivanje lampard,gol drogba....i to ti je to.

  • qwerty123456789 05.05.2009.

    fnatic_zg asu barca ne prolazi hahaha

  • tahuti 05.05.2009.

    MAN U !!!!!!!!!!!!!!! bravo svima! mašina melje! bravo Ronaldo,bravo. žderite se svi koji samo iz ljubomore mrzite MAN U!

Komentiraj...
Vidi sve komentare