To je to što me zanima!

United izbacio Arsenal iz FA kupa, zabio im je i Sanchez

Manchester United je kao gost pobijedilo Arsenal sa 3-1 i izbacio ga iz FA kupa. Sanchez, Lingard i Martial su zabijali, a nemoćnom Arsenalu gol nade je dao Aubameyang u svom debiju u najstarijem natjecanju
Vidi originalni članak

U najzanimljivijem susretu 4. kola najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, engleskog FA Kupa Manchester United je kao gost svladao Arsenal sa 3-1 (2-1).

Gosti iz Manchestera poveli su sa 2-0 u razmaku od samo dvije minute kada su Sanchez (31') i Lingard (33') iskoristili asistencije Lukakua, domaćima je nadu vratio Aubameyang (43') golom u završnici prvog dijela. Gabonac je tako zabio i u debiju za Arsenal u svom trećem natjecanju nakon Premier lige i Europske lige. U nastavkuje  Martial (82') potvrdio prolazak "crvenih vragova" u osminu finala.

U svim natjecanjima, Arsenal je na Emiratesu izgubio šest utakmica od Manchester Uniteda. Nijedna druga momčad ih nije dobila toliko puta. Crveni su vragovi prava noćna mora topnika.

U drugom susretu 4. kola igranom u petak u dvoboju drugoligaša Bristol City je na svom terenu nadigrao Bolton Wanderers sa 2-1 (2-1). Goste je u vodstvo doveo Beevers (6'), a preokret su donijeli O'Dowda (8') i Eliasson (30').

  • U subotu igraju: Accrington Stanley - Derby County, Swansea City - Gillingham, Shrewsbury Town - Wolverhampton Wanderers, Brighton & Hove Albion  West Bromwich Albion, Doncaster Rovers - Oldham Athletic, Middlesbrough - Newport County, Manchester City - Burnley, Portsmouth - Queens Park Rangers, Newcastle United - Watford, Millwall - Everton i Wimbledon  West Ham United.
  • U nedjelju igraju: Crystal Palace - Tottenham Hotspur i Chelsea - Sheffield Wednesday
  • U ponedjeljak igraju Barnet - Brentford.
Idi na 24sata

Komentari 18

  • WieJaNein 26.01.2019.

    Cijelu sezonu se prica o losem Unitedu i onda samo pogledate Arsenal. Pa oni nece biti prvaci u narednih 20godina ako i tad.

  • nogofil 26.01.2019.

    Siguran sam da na svijetu ne postoji klub koji ima toliko povređenih igrača kao Arsenal. I to stalno već desetak godina. Još prije dsam rekao da igraču za dolazak u Arsenal prije svegs treba hrabro srce. on mora računati sa neizbježnom povredom. To je klub od Boga proklet, a i najvjernoji navijači ga smatraju luzerskim.

  • f1fan 26.01.2019.

    Arsenalova zadnja linija bez Sokratisa katastrofa , lukakua su u iniestu pretvorili , lingardov moonwalk stvarno sramota i za jedne i druge , nekad sam gledala krvave glave van nisterlooya i campbell sada gledas klinju kako plese ko na fortniteu , od svih sportova nogomet je postao najzenstveniji (if you know what i mean).

Komentiraj...
Vidi sve komentare