To je to što me zanima!

United opet rasprodaje ugled: Wolves slavio na Old Traffordu

Manchester United je doživio prvi poraz pod vodstvom trenera Ralfa Rangnicka nakon što je u ponedjeljak izgubio domaćem terenu u 20. kolu Engleske lige od Wolverhampton Wanderersa 0-1
Vidi originalni članak

Novi trener je stigao, ali iste muke su ostale. Manchester United nastavio je ove sezone rasprodavati ugled, a ovaj put je doživio novu blamažu na legendarnom Old Traffordu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manchester United je doživio prvi poraz pod vodstvom trenera Ralfa Rangnicka nakon što je u ponedjeljak izgubio domaćem terenu u 20. kolu Engleske lige od Wolverhampton Wanderersa 0-1.

Gol Portugalca Joaa Moutinha u 82. minuti donio je Wolvesima prvu pobjedu na Old Traffordu od 1980. i pomaknuo momčad Bruna Lagea na osmo mjesto.

United je igrao jako loše, kapetan Cristiano Ronaldo bio je nevidljiv, a gosti su u potpunosti zasluženo slavili.

Težak je zadatak pred Ragnickom koji mora nekako probuditi usnulog diva. Snovi o naslovu prvaka su odavno ugašeni, a jedini cilj je jedno od preostala tri mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Crveni vragovi su ovim porazom ostali na sedmom mjestu s 31 bodom - četiri manje od Arsenala koji trenutno drži četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • noelsz 04.01.2022.

    Ode Ronaldo u drugi klub

  • nokia8 04.01.2022.

    Navijam za Liberpul i sada se jos jednom videlo kada Ronaldo ne postize golove nema ni MU.

  • 03.01.2022.

    Kao sto sam i napisao prosli put , Ronaldo je atleta ali prazan u glavi jer misli samo na sebe i sponzore i svoju gradju i nista drugo . Njega se treba rjesiti i gotovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare