To je to što me zanima!

United pobijedio drugoligaša Derby i ušao u 1/8 finala Kupa

Momčad Manchester Uniteda pobijedila je drugoligaša Derby County u šesnaestini finala FA kupa 3-1. Na poluvremenu je bilo 1-1, ali se United probudio i pobijedio
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su Derby County u šesnaestini finala engleskog FA kupa 3-1 i plasirali se u daljnju fazu natjecanja.

United je krenuo bolje i preko Waynea Rooneyja zabio u 16. minuti za vodstvo. Suci su ovdje pogriješili i oštetili Derby pošto je Rooney bio u zaleđu.

Na 1-1 izjednačio je veznjak George Thorne 20 minuta kasnije nakon prekrasne akcije nogometaša Derbyja.

Prvo poluvrijeme će, osim nove dosadne partije Manchestera, ostati obilježeno promašajem Jesseja Lingarda. Lingard je pucao, lopta mu je prešla preko noge i odletjela daleko u aut sa suprotne strane.

United je ipak izbjegao blamažu i poraz od drugoligaša golom Daleyja Blinda u 65. minuti. Manchester se probudio u nastavku, došao i do dva gola prednosti kada je Juan Mata u 83. minuti zabio za konačnih 3-1.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Redovan 30.01.2016.

    Svaka cast, cestitke od srca...

  • davidmilak 30.01.2016.

    Ja navijam za united......ali mislim da ce neko tesko nevrijeme ovi dana zabili smo 3 gola pod vodstvom glavonje.....nesto gadno se sprema....

  • Jeremy Taylor 30.01.2016.

    Van Gaal još izjavio da im se vratilo samopouzdanje. Pobjedom protiv drugoligaša. Pa tko tu koga? Već će se u sljedećoj ligaškoj utakmici namučiti protiv Stokea.

Komentiraj...
Vidi sve komentare