To je to što me zanima!

United potpisao ugovor s Meksikancem Chicharitom

Aktualni engleski nogometni prvak Manchester United objavio je na svojoj stranici da je potpisao meksičkog napadača Javiera Hernandeza (21)
Vidi originalni članak

Javier Hernandez, poznatiji kao “Chicharito”, uspješno je prošao liječnički pregled i dogovorio uvjete suradnje s upravom “crvenih vragova”, te će ukoliko dobije radnu dozvolu, službeno postati članom kluba s Old Trafforda 1.srpnja.
- Oduševljen sam što smo postigli dogovor s Chivasom i doveli tako uzbudljivog mladog igrača koji je igrao u sjajnoj formi za svoj klub i reprezentaciju. On će biti vrijedno pojačanje našoj momčadi i veselimo se dolasku prvog meksičkog igrača u našu momčad na ljeto - objasnio je menadžer Uniteda Alex Ferguson. Detalji transfera poput visine odštete i duljine trajanja ugovora, zasad nisu poznati, ali poznato je da će Manchester United kao dio dogovora s Chivasom odigrati utakmicu u srpnju na otvaranju njihovog novog stadiona u sklopu priprema za sezonu 2010/11.
- Jednako smo kao zbog transfera uzbuđeni zbog naše prve utakmice u Meksiku, na otvaranju novog veličanstvenog Chivas Stadiuma - dodao je škotski menadžer. Hernandez brani boje Chivasa de Guadalajare od 2006. godine, a za meksičku reprezentaciju je nastupio četiri puta i postigao isto toliko golova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • svmw 08.04.2010.

    rafael i fabio su dva najbolja mlada beka, anderson sjajan vezni ali je trenutno ozljeđen, macheda zabija u svakoj tekmi kad uđe, welbeck je na posudbi trenutno inace bi ga vec i ti upoznao..................situacija je takva da manutd zadnje dvije god i nije puno ulagao u mlade igrace, dovodio je pretezito iskusne zbog velikih dugovanja vlasnika kluba i zasto onda spominjes skaute, ne odlucuju oni ko ce doc u klub a ko ne!!!! zaboravio si da su ti skauti doveli ronalda...

  • svmw 08.04.2010.

    Bravo SAF takog te volim a ne da okupljas matore poput berbatova i carricka!!! Jos akinfeeva i luku dovedi pa krecemo iznova!!!

  • Buzer 08.04.2010.

    svaka cast malo je decko anoniman ali ok bolje da su kupili nekog mladog ali poznatog ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare