To je to što me zanima!

United se približio na bod do Leicestera, s tri gola srušili Villu

'Crveni vragovi' u potpunosti su zakomplicirali borbu za plasman u Ligu prvaka četiri kola prije kraja Premiershipa. S tri su gola srušili Aston Villu (0-3) i tako se približili na bod zaostatka od Leicestera i dva od Chelseaja
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu 34. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na gostovanju pobijedio Aston Villu sa 3-0 ostavši u igri za plasman u Ligu prvaka. Golove za United zabili su Bruno Fernandes (27-11m), Mason Greenwood (45+5) i Paul Pogba (58).

Ovom pobjedom "Crveni vragovi" su se upisali u knjige rekorda Premiershipa postavši prva momčad koja je dobila četiri utakmice u nizu s najmanje tri gola razlike. Također, dodatno su zakomplicirali utrku za pozicije koje vode u Europu četiri kola prije kraja jer su sad s Leicesterom i Chelseajem na bod, odnosno dva razlike.

'Crveni vragovi' u zadnja četiri kola igraju kod kuće protiv Southamptona i West Hama kod kuće te Crystal Palacea i Leicestera u gostima. Chelsea ide u goste Sheffieldu i Liverpoolu, dok kod kuće dočekuje Norwich i Wolvese. Leicester ide u goste kod Bournemoutha i Tottenhama, dok kod kuće dočekuje Sheffield i spomenuti Chelsea u zadnjem kolu.

United je ostao na petom mjestu, međutim sada ima samo bod manje od Leicester Cityja na četvrtom mjestu, posljednjem koje vodi u Ligu prvaka te dva boda manje od Chelseaja na trećem mjestu.



Idi na 24sata

Komentari 14

  • 10.07.2020.

    cista namjestaljka....iz 2 u 2

  • Gnječ_usne 10.07.2020.

    Bruno fernandes je tata premiershipa. Nešto kao rada borić u politici

  • Oleger216 09.07.2020.

    Igraju bome fino, fale im 2-3 igrača da bi iduće sezone bili kompetentni ➕ jaka klupa naravno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare