To je to što me zanima!

United slavio protiv Evertona: Paul Pogba ušutkavao publiku

Pogba je nakon gola ušutkavao publiku na Old Traffordu, a onda se dodatno iskupio u 49. minuti asistiravši Martialu za gol iako je većinu posla obavio Pogbin sunarodnjak
Vidi originalni članak

Najbolji lijek za poraze su - pobjede. A Manchester United uspio se izliječiti od neuspjeha kontra Juventusa u Ligi prvaka tako što je u 10. kolu engleskog Premiershipa svladao kod kuće Everton 2-1.

>> POGLEDAJTE VIDEO SAŽETAKA

Golove za momčad Josea Mourinha postigli su Paul Pogba u 27. minuti te Martial u 49. dok je za goste smanjio Sigurdsson u 77. s bijele točke.

Imao je penal i United, ali ga je promašio Pogba u spomenutoj 27. minuti pa onda iz odbijanca pospremio loptu u mrežu.

Izvođenju te najstrože kazne prethodio je smiješan zalet i cupkanje u mjestu koje je vjerojatno razljutilo i Mourinha, a onda je ta Pogbina predstava završila - promašajem. Točnije, Pickford je obranio no na njegovu nesreću, odbio je loptu baš na noge francuskom veznjaku.

Pogba je nakon gola ušutkavao publiku na Old Traffordu, a onda se dodatno iskupio u 49. minuti asistiravši Martialu za gol iako je većinu posla obavio Pogbin sunarodnjak. Fantastičnim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio je sam donji kut Evertonova gola.

Inače, bio je to Unitedov stoti gol Evertonu u Premiershipu čime su postali tek drugi klub koji je nekome utrpao 100 ili više golova. Arsenal je zabio 107 golova i to - Evertonu.

Sigurdsson je smanjio u 77., ali više od toga gosti nisu mogli.

Ovom pobjedom United je preskočio upravo Everton i sad drži skromno osmo mjesto sa 17 bodova i zanimljivom gol-razlikom: 17:17. Everton je pao na deveto mjesto i ostao na 15 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • boxeur 28.10.2018.

    Klosar

  • Marko89_1 28.10.2018.

    Nije momak pametan bas

  • Xyster 28.10.2018.

    Sramotnk suđenje, ono kod Martiala nema veze sa penalom. A Smaling je trebao dobiti drugi žuti za onan start kod penala. Isto raniji kod Arsenala Lacazette igra rukom kod gola. Daj uvediti VAR i bit će puno zanimljivije, ove velike momčadi previše puta dobiju pomoć sudaca. United igrao jako dobro do 65., odnosno dok Lukaku nije ušao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare