To je to što me zanima!

Unitedu bod u Škotskoj, a Bayernu kod Fiorentine

Manchester je odigrao 1-1 kod Celtica, a istim je rezultatom završio i okršaj u Firenci. Lyon je pobijedio Steauu, a Villarreal uzeo bod u Danskoj
Vidi originalni članak

Tri remija u četiri utakmice obilježili su oglede u skupinama E i F. Nakon četiri kola u odličnoj situaciji su Manchester United, Lyon, Villarreal i Bayern, dok će svima ostalima za prolazak u osminu finala trebati jedino i isključivo čudo.

GIGGS SPASIO UNITED, REMI U DANSKOJ
Alex Ferguson je na Celtic Parku predstavio momčad bez Rooneyja i Berbatova, s Benom Fosterom na golu, mladim Rafaelom na desnom boku... I to je celtic iskoristio. Nakon 'glavometa' u 13. minuti lijepim lobom je za 1-0 pogodio Scott McDonald. United je u nastavku napadao svim silama, pogotovo u drugom poluvremenu, a ušli su i Rooney i Berbatov. No promjene nije bilo do šest minuta prije kraja. A tada je zabio najiskusniji, nakon udarca Ronalda na loptu je natrčao Ryan Giggs i donio Manchesteru bod. To im nije dovoljno da teoretski osiguraju prolazak, no milimetri ih dijele od drugog kruga.
Villarreal je nakon 6-3 na svom terenu odigrao 2-2 u Aalborgu. Dvaput su vodili, golovima Rossija i Franca, no Danci su se oba puta vraćali. Uzeli su bod i zadržali nadu u prolaz u Kup Uefe. U osminu finala odvelo bi ih samo čudo...



BOROWSKI ZA BOD BAYERNA, JUNINHO PRVI PUT
Bayern je prije dva tjedna iz Münchena 'tricom' ispratio Fiorentinu, no u Firenci su lako mogli ostati bez ijednog boda. Spasio ih je Tim Borowski, ali još i više velika pogreška talijanske obrane u 78. minuti. Borowski je samo pospremio loptu u mrežu, sam sa 6-7 metara. 'Viole' je u vodstvo doveo Adrian Mutu u ranoj fazi utakmice, nakon što je Zaurijevo dodavanje s desne strane proslijedio Gilardino. Mutu je pogodio lijepo iz voleja.
Lyon je na svom Gerlandu gotovo cijelo poluvrijeme lomio otpor Steaue. Uspjeli su Francuzi tek kada je Juninho zabio svoj prvi gol u Ligi prvaka ove sezone. Pogađate, iz slobodnog udarca... Posao je u samom finišu dovršio Revelliere.

SKUPINA E
AAB - VILLARREAL 2-2 (Curth 54, Due 81 / Rossi 41, Franco 75)
CELTIC - MANCHESTER UNITED 1-1 (McDonald 13 / Giggs 84)
TABLICA: Man. United 8, Villarreal 8, Celtic 2, AaB 2.

SKUPINA F
FIORENTINA - BAYERN 1-1 (Mutu 11 / Borowski 78)
LYON - STEAUA 2-0 (Juninho 44, Revelliere 89)
TABLICA: Lyon 8, Bayern 8, Fiorentina 3, Steaua 1.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare