To je to što me zanima!

Unuk Johana Cruyffa zabija u dresu mlade momčadi Wigana

Talentirani Jessua je unuk legendarnog Johana Cruyffa i igra za juniore Wigana. Golovima je pokazao da ima nešto po čemu je njegov 'djedica' postao slavan
Vidi originalni članak

Jessua Andrea Angoy Cruyff, 17-godišnji unuk legendarnoga nizozemskog nogometaša i trenera Johana Cruyffa, perspektivno je lijevo krilo u podmlatku Premierligaša Wigana.

Na internetu se posredstvom Canala Catala pojavio jedan njegov gol koji je zabio za mladu momčad svog kluba. Gol, fantastično odmjerena parabola desnom nogom u suprotne rašlje, djelo je majstora.

Jessua je sin Jesusa Angoya, nekadašnjeg trećeg Barcelonina golmana, koji je oženio jednu od Cruyyffovih kćeri.

Nogomet je počeo igrati probijajući se kroz famozni Barcelonin podmladak u La Masiji. Djed i otac nisu mu, čini se, uspjeli pomoći svojim utjecajem, te dječak nije zadovoljio rigorozne kvalitativne kriterije.

Nije mu svejedno bilo teško otići u neizvjesnost druge države u maloljetnoj dobi: u Wiganu trenutačno kotira kao jedan od najtalentiranijih mladih nogometaša.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • antikomunist 03.11.2011.

    Mali je vec sada bolji od mnogih nasih vatrenih.

  • DadoGoldenBoy 03.11.2011.

    Djed i otac nisu mu, čini se, uspjeli pomoći svojim utjecajem, te dječak nije zadovoljio rigorozne kvalitativne kriterije. nikakva veza nepomaze u barci..haha..dok u reala igra sin od zidanea hmm..sigurno zasluzeno XD

  • gossip boy 03.11.2011.

    svaka cast golu ali ni onaj kaj se sjurio i dodao mu nije loš

Komentiraj...
Vidi sve komentare