To je to što me zanima!

Uobičajen dan: Hakom strašili Amere, Korejac šutira od table

Svako SP u košarci pokaže potpuno različite pristupe sportu sa svih krajeva svijeta. Novozelanđani su strašili Amerikance hakom, a Korejac Slovencima zabio od table
Vidi originalni članak

Događalo se u modernoj košarci da centri koji imaju problema sa slobodnim bacanjima pokušaju šutirati od table, kako bi umanjili štetu svoje "tvrde ruke", a na Svjetskom prvenstvu svoja je dva pokušaja s crte na taj način uspješno završio Chan Hee Park.

Bek Koreje promašio je svoja prva četiri slobodna bacanja na SP-u, pa uz dašak 1950-ih zabio sljedeća dva od table. Nije pomoglo, Slovenija je pobijedila 89-72 i zadržala stopostotni učinak u skupini D, dok je Koreja i dalje na nuli.

Slično je i u skupini C, gdje su Amerikanci neporaženi, a Novi Zeland bez pobjede. Novozelanđani nisu šutirali bacanja od table, ali su pokušali hakom zastrašiti SAD prije početka utakmice. Konačnih 98-71 za Amerikance dovoljno govori koliko su uspjeli u tome, iako je zanimljivo bilo vidjeti lica Derricka Rosea, Jamesa Hardena i Kennetha Farieda dok je trajala "haka".

Idi na 24sata

Komentari 21

  • fzd 03.09.2014.

    24sata prvi put u zivotu vidi da netko puca od tabeluna. molim kutiju keksa za redakciju iz 24sata

  • strmi007 03.09.2014.

    Bitno je zabiti

  • IvanMiketič 03.09.2014.

    a vas izozada

Komentiraj...
Vidi sve komentare