To je to što me zanima!

Uoči vjenčanja fotografirali se na Maksimiru: Mladoženja sudi

IZNENADILA BUDUĆEG MUŽA Marina je svom budućem mužu Draženu Mandiru, sucu Druge HNL, priredila pravo iznenađenje dogovorivši fotografiranje na Maksimiru
Vidi originalni članak

Praznični prvosvibanjski dan bio je kao stvoren za fotografiranje mladenaca u Maksimiru. Ali ovaj put to nije bilo u tamošnjem parku, već - ni više ni manje - na travnjaku maksimirskog stadiona. Marina i Dražen Mandir odlučili su ovjekovječiti posljednje dane prije ulaska u brak na mjestu koje ne odiše pretjeranom romantikom, ali je obilježilo život budućeg mladenca.

Dražen je, naime, nogometni sudac koji pravdu dijeli u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Stoga i ne čudi da je pred kameru stao u kopačkama, dok je njegova bolja polovica Marina u ruci držala zastavu za pomoćnika.

- Bila je to Marinina ideja. Bio sam iznenađen jer nju nogomet i ne zanima baš previše - rekao nam je odlično raspoloženi Dražen, pa nastavio:

- Naravno da mi je ideja bila super jer sam cijeli život u nogometu. Igrao sam osam godina u Trešnjevci.

Dok neki više preferiraju gradske parkove, Mandirima to i nije osobito atraktivno. Marina se sjetila da bi maksimirski stadion bio odlično rješenje, a termin je dogovorio Draženov stric. Snimanju su prisustvovali i kumovi Vedran i Petra.

- Znam koliko mu nogomet znači i koliko ga voli, Htjela sam ga iznenaditi time. Nogomet baš i ne pratim, ali ima jedan sudac koji me zanima - rekla je kroz smijeh Marina.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • plavušaa 02.05.2015.

    Bezveze.....niš posebno, slikanje ko slikanje

  • fallout2 01.05.2015.

    koja ideja. ovo je najluđe vjenčanje ikad smišljeno

  • covekov123 01.05.2015.

    Tek se ozenili, a ovaj je vec nesto zgrijesil pa mu je dala crveni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare