To je to što me zanima!

Uperili pištolj u Bilićeva igrača: Napad na Carrolla je planiran!

Ponekad čuješ da se to događa negdje daleko, u nekoj stranoj državi. Ali kada se to dogodilo u Engleskoj svi smo se zapitali: "Ovdje? U Londonu? U Engleskoj? Kako je to uopće moguće?, rekao je Bilić
Vidi originalni članak

Napadač West Hama i igrač Slavena Bilića Andy Carroll vraćao se s treninga u srijedu navečer kada su ga zaskočila dva razbojnika na motociklima. Jedan od njih izvukao je pištolj i uperio ga u Carrolla, koji se nalazio u automobilu. Carroll je napravio potez kojim je izvukao živu glavu - dao je gas i odvezao se natrag u trening kamp West Hama. Cijela potjera trajala je 15-20 minuta.

- Dobro je, razgovarao sam s njim o tome što se dogodilo - rekao je Bilić.

Carroll se vratio u trening kamp odakle je pozvao policiju.

- Ovdje se najvjerojatnije radi o planiranom napadu. Ganjali su ga 15-20 minuta, nije da je to sveukupno trajalo deset sekundi. Vjerojatno je bilo planirano, znam to. Bio je veoma hrabar zbog toga što je napravio. Vratio se u trening kamp i sve je prestalo.

Andy Carroll je proživio filmsku scenu da bi pobjegao od napadača.

- On je dobro. Nije u šoku i ponio se kao pravi hrabar čovjek. Svi ga ispitujemo o tome što se dogodilo, a on se smije.

Bilić smatra kako je u dobrom okruženju u klubu, a kada su suigrači saznali što se dogodilo, svi su bili u šoku.

- Naravno da smo svi bili šokirani kada smo za to saznali. Ponekad čuješ da se to događa negdje daleko, u nekoj stranoj državi. Ali kada se to dogodilo u Engleskoj svi smo se zapitali: "Ovdje? U Londonu? U Engleskoj? Kako je to uopće moguće?". Nažalost, ovo je veliki problem.

Slaven je za kraj rekao:

- Razgovarao sam s Andyjem, bio je vrlo hrabar jer su ga tražili sat ili štogod s pištoljem uperenim u njega. Ali on je nagazio na gas i nije im htio dati sat. Ne radi se ovdje o satu, ovdje se radi o tome da je bio iznimno hrabar.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cro2 03.11.2016.

    Zabio gol koji nije smio. Bilo namjesteno da izgube ili remiziraju a frajer zabio za pobjedu jer nije htio razocarat navijace pa mu mafija poslala poruku sta ce se desit sljedeci put neposlusnima...

  • slatkiluka 03.11.2016.

    Majstor nekakvu drogu kupuje i ostao je dužan dilerima

  • zastorljev616 03.11.2016.

    Sumljivo je svevto meni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare