To je to što me zanima!

Igrali su i zaraženi?! Odgođene dvije utakmice HNL-a za vikend

U jeku pandemije korona virusa zaražena su po šestorica igrača Šibenika i Istre 1961. Odgođene su zato njihove utakmice protiv Lokomotive odnosno Gorice za 14. kolo HNL-a
Vidi originalni članak

Uoči utakmice 14. kola HNL-a između Lokomotive i Šibenika u Zagrebu, korona virus probio se u redove nogometnog prvoligaša sa Šubićevca. Šestorica igrača Šibenika pozitivna su na koronu pa povjerenik Josip Brezni nije imao previše izbora: odgađa se utakmica protiv Lokomotive.

POGLEDAJTE VIDEO: Rožman nabrijava Riječane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neki od igrača već su bili zaraženi, ali asimptomatski, za utakmicu protiv Slaven Belupa.

Uprava kluba je zbog zdravstvene slike kluba otkazala zakazani trening u četvrtak prijepodne i sve nogometaše poslala na testiranje. Utakmica je prema rasporedu bila zakazana za subotu u 17:05 u Kranjčevićevoj.

Šibenik nije jedini klub u čije se redove uvukao korona virus. Članovi stožera Istre 1961 potvrdili su da su četiri igrača pozitivna na korona virus tako da trenutačno u pulskom prvoligašu ima ukupno šest zaraženih u momčadi, priopćili su u četvrtak navečer iz Istre 1961.

Kao i sa Šibenikom, odgođena je i njihova utakmica protiv Gorice koja se trebala igrati na Aldo Drosini u ponedjeljak od 18 sati. Ipak, Lokomotiva i Gorica odlučili su da im ovaj termin neće propasti pa će u ponedjeljak od 17 sati odigrati osminu finala Kupa u Velikoj Gorici.

Puljani su nakon 13 kola na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s devet bodova, koliko imaju i Lokomotiva i Varaždin na osmom odnosno devetom mjestu, ali momčad iz Pule ima jednu utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Origano 04.12.2020.

    Neka proba trčati tko je bolestan pa neka se javi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare