To je to što me zanima!

Upitni za Poljud: Xavi i Puyol propustili trening uoči Hajduka

Barcelonini nogometaši, aktualni europski i španjolski prvaci, odrađuju drugi dan priprema. U utorak su na rasporedu dva treninga, a prvi su propustili Puyol i Xavi...
Vidi originalni članak

Puyol se još uvijek oporavlja od operacije lijevog koljena i ne može raditi punim intenzitetom. Xavi također ima zdravstvenih problema zbog kojih trenira prema individualnom programu. U utorak prijepodne na terenima Ciutata Esportive nije trenirao ni Bojan Krkić koji je dobio dozvolu za rješavanje svoga transfera u Romu.

Nije, dakako, bilo ni igrača koji su sudjelovali na Copa Americi (Argentinci Lionel Messi, Javier Mascherano i Gabriel Milito, odnosno Brazilaci Dani Alves i Adriano). Oni će se priključiti momčadi 8. kolovoza, a jedino bi Adriano mogao doći ranije budući da na Copi nije igrao ni minute.

Barcelona će, podsjetimo, u subotu odigrati prvu pripremnu utakmicu. Gostovat će kod hrvatskog doprvaka Hajduka u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • mangart 19.07.2011.

    da barcelona dođe na maksimir trebalo bi povisit cijenu ulaznice na 2 kune. a onda ne znam da li bi došlo 20000 posjetitelja.

  • IK1989 19.07.2011.

    Neftči :D

  • Alessandro10 19.07.2011.

    fora je kaj vi morate platit da bi neko poput barce igrao kod vas...a na maksimiru već godinama gostuju momčadi poput arsenala,werdera,ajaxa itd...znate zašto?zato šta je dinamo prvak već 6 godina i stalno igra u europi...možda ove godine maksimir opet posjete neki velikani,u skupinama lige prvaka...zato tovari hššš

Komentiraj...
Vidi sve komentare