To je to što me zanima!

Uplakani Bonjasky: Na ovakav način se ne oprašta od prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Znam da je on njihov idol, ali ne znaju kako je svaki dan se buditi, sparirati, napravio sam puno. Ovo nije način za oprostiti se od prvaka, u dahu je rekao uplakani Remy
Vidi originalni članak

Remy Bonjasky dobio je Mirka Filipovića odlukom sudaca na Gloryju 14 u Areni. Bila mu je to 99. pobjeda u karijeri, a jedan je od najvećih K-1 boraca svih vremena. Triput je osvajao K-1 World Grand Prix. Nakon borbe je silno bio tužan jer su gledatelji zviždali poslije proglašenja.

- Što da vam kažem? Puno sam napravio za ovaj sport, 20 godina sam u njemu, 20 godina svakodnevno trenirao. Ne znam je li ovo poklon sudaca, ali dao sam sve od sebe. Ovo nije tretman od navijača koji zaslužujete kada se prestajete boriti. Znam da je Mirko njihov idol, najveći svih vremena, ali ne znaju kako je svaki dan se buditi, sparirati, napravio sam puno. Ovo nije način za oprostiti se od prvaka - u dahu je ispričao uplakani Bonjasky.

Idi na 24sata

Komentari 250

  • cigo 10.03.2014.

    ...pobjednik pokazuje dio svog karaktera, dok ga gubitnik pokazuje u cjelosti...

  • duhnaroda 10.03.2014.

    Ma daj mirko ajde i ti u mirovinu jer u cijeloj borbi uputit 36 udaraca i to možda 3 -4 prava udarca onda nemaš više što radit u ringu !!!

  • zokinjo 10.03.2014.

    Naklon legendi Bonjaskom:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare