To je to što me zanima!

Upornost je vrlina, Chelsea je opet u lovu na Luku Modrića

'Bluesi' ne odustaju od hrvatskog reprezentativca.Chelsea je ostao bez željenog pojačanja, Javiera Pastorea, i sada se opet okrenuo starim željama, Luki Modriću
Vidi originalni članak

Priča oko hrvatskog nogometaša Luke Modrića u engleskim medijima nije niti blizu kraja. I dalje se nagađa hoće li ostati u Tottenhamu, hoće li pojačati gradskog rivala Chelsea.

Dosad je Chelsea ponudio dvije svote za veznjaka hrvatske reprezentacije. No, Tottenham je odbio i onu od 25 milijuna, ali i onu od 30 milijuna eura. Sky Sports, pak, piše da će se unutar Chelseaja, tijekom idućih dana, dogovoriti što i kako dalje kada je u pitanju Tottenhamov as.

- Ne želim olako pričati o igračima koji nisu naši, ali u pogledu Luke Modrića moramo sjesti za stol i vrlo brzo dogovoriti što ćemo - rekao je Ron Gourlay, izvršni predsjednik u Chelseaju.

- Želim prvenstveno sjesti s našim trenerom Villas-Boasom. S njim ćemo dogovoriti koliko nam igrač tipa Modrić treba i koliko smo spremni izdvojiti. Vrijeme nam curi i moramo reagirati, na bilo koji način - poručili su iz Chelsea.

S druge strane, 52-godišnji Graham Roberts, nekadašnji obrambeni igrač Tottenhama i kratko engleske reprezentacije, također je dao svoj sud o Modriću.

- Igrač kao što je Modrić se ne smije prodavati za manje od 70 milijuna engleskih funti. Ako je uopće pametno prodavati ga jer time klub gubi mnogo. Zato podržavam i stav Daniela Levyja koji je rekao da Modrić ostaje u Tottenhamu i točka - priznao je Gourlay.

Modrić na poštedi 
zbog čira na jednjaku

Luka Modrić je predsjedniku Levyju rekao da želi otići i dvije odbijenice su mu očito teško pale jer je Modrić morao posjetiti klupskog liječnika koji mu je postavio dijagnozu - čir na jednjaku. Zbog tog je problema hrvatski reprezentativac propustio subotnju prijateljsku utakmicu protiv Brighton Hove Albiona, ali liječnici poručuju da stvar nije ozbiljna.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_36996 31.07.2011.

    nek ponude milijardu i nek ga nose, čini se da drukčije ne ide!

  • crespo1607 31.07.2011.

    zadnja informacija da se mamic sastao sa lukom oko prelaska u Dinamo...mamic ponudio 1 000 000 eura i salje Slepicku u Tottenham...Hary reba jednog ubojitog napadaca ..kalibra SLEPICKE

  • silviodante27 31.07.2011.

    bit će još par zadnjih ponuda

Komentiraj...
Vidi sve komentare