To je to što me zanima!

"Upozoravao sam još prije godinu i pol na Cvitanića"

Slaven Bilić, izbornik hrvatske reprezentacije, zadovoljan je napretkom ostvarenim u projektu dovođenja igrača Ajaxa u kockasti dres
Vidi originalni članak

Prije više od godinu i pol dana upozorio sam ljude iz HNS-a da odrate pozornost na Darija Cvitanića. Dobio sam neke informacije koje su govorile da je dečko odličan igrač i odmah sam to prenio Srebriću, izjavio je za dnevni tisak Slaven Bilić. U situaciji kada se Eduardo još uvijek oporavlja, a Petrić ima problema s leđima, izborniku je novi napadač itekako potreban.
- Ne kupuje Ajax bez veze igrače. Njihova se politika transfera temelji na dugotrajnoj i detaljnoj analizi, nakon čega odlučuju hoće li kupiti pojedinog igrača. Ako su za Cvitanića odlučili dati sedam milijuna eura, momak očito vrijedi - dodao je izbornik.
Najavio je Bilić da će Cvitanića ići gledati uživo na Ajaxov kup 8. i 9. kolovoza, kada će Nizozemci igrati protiv Arsenala i Intera. U te će dvije utakmice vidjeti je li Dario Cvitanić materijal za hrvatsku reprezentaciju. Ukoliko je, mogao bi debitirati već protiv Slovenije u Ljudskom vrtu u kolovozu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare