To je to što me zanima!

Uprava Schalkea priprema tajni plan za skidanje Magatha

Po izvještajima Bilda Uprava slaže tajni plan za smjenu Felixa Magatha. Navodi se da je u svemu dovoljan još samo jedan poraz Schalkea - bilo kada i bilo gdje
Vidi originalni članak

Nogometaši Schalkea su najveće razočarenje dosadašnjeg dijela Bundeslige. Nakon četrnaest odigranih utakmica se nalaze na 15. mjestu, a imaju samo jedan bod više od zone ispadanja u drugu ligu...

U Ligi prvaka je situacija bolja, pa su tako s tri domaće pobjede i bodom kod Hapoela osigurali prolaz u daljnji krug, no to Upravu, kao i navijače, ne čini zadovoljnima nakon nekoliko mjeseci ove sezone.

Isto tako, tijekom ljeta se klub podosta isprsio kada su u pitanju pojačanja, pa su tako, ne za malu svotu novca, u momčad došle zvijezde kao što su Raul ili Huntelaar. No, pravih rezultata u Bundesligi nema, a šok su doživjeli u posljednjem kolu kada su izgubili kod Kaiserslauterna s 5-0. Bio je to najteži poraz Schalkea unatrag zadnjih osamnaest godina.

Taj poraz kod momčadi trojice Hrvata je bio znak da Uprava kluba počinje razmišljati o smjeni sadašnjeg trenera Felixa Magatha, koji je prošle sezone vodio momčad na putu do drugog mjesta Bundeslige. Po izvještajima Bilda Uprava slaže tajni plan za smjenu Magatha. Navodi se da je u svemu dovoljan još samo jedan poraz - bilo kada i bilo gdje.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • bajo90 01.12.2010.

    uvijek poslije 24ha,po selu se šmuca drakula=)))

  • vaha-tips 01.12.2010.

    -.,.-.najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

  • Frank Ribery 01.12.2010.

    grof_dracula-daj nemoj o tome javno,vidis da je tajna ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare