To je to što me zanima!

Upravni sud na strani HNS-a: Ništa od oduzimanja licencija

Upravni sud u Zagrebu ocijenio je kako bi se poništavanjem licencija Lokomotivi i Hrvatskom dragovoljcu HNS-u nanijela šteta koja bi se teško mogla popraviti...
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez objavio je priopćenje na službenoj stranici povodom rješenja Upravnog suda RH u Zagrebu predmeta u dijelu u kojem se naređuje poništavanje licencija za igranje u Prvoj HNL Lokomotivi i Dragovoljcu.

Upravni sud u Zagrebu ocijenio je izvjesnim kako bi se Hrvatskom nogometnom savezu izvršenjem te odluke nanijela šteta koja bi se teško mogla popraviti. 

HNS dodaje kako će na takvu odluku Upravnog suda donijeti sljedeće odgovarajuće odluke o čemu će obavijestiti javnost.

Podsjećamo, sportska inspekcija Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta tražila je od HNS-a da izbaci Lokomotivu i Hrvatski dragovoljac, odnosno da se lokosima oduzme licencija za sezonu 2009./10., a Sigećanima za tekuću sezonu. 

HNS je uputio tužbu na Upravni sud koji je odlučio u njihovu korist te odgodio izvršenje rješenje sportske inspekcije Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • ZdravkoDražić 16.03.2014.

    Pozdrav svima, ako netko traži dojavu javite se njemu. Ja sam uzeo zadnje dvije i prošle su.. Zaradio sam i previše na njegov račun pa sam ga odlučio malo reklamirati. Ima za danas dojavu kvote 30.. Evo vam njegov profil pa nek ga doda koga zanima,, jamčim vam da nećete požaliti. https://www.facebook.com/majstor.hr?ref=tn_tnmn

  • ljubuski 15.03.2014.

    Smijurija od odluke- po toj logici bi sud trebao osloboditi nekoga za krađu jer ako ode u zatvor neće mu imat tko hraniti obitelj ili slično

  • swenson 15.03.2014.

    To je onaj isti "upravni sud" koji je donio presudu da je šuker legalno izabran,pa je nakon toga donesena presuda da je ustvari ipak nelegalno ali brend i dalje caruje.....i sada ovo,znači postoje zakoni,koje ista grupa ljudi krši,vara narod i državu a "upravni sud u Zagrebu" im prvom presudom daje za pravo bez obzira na činjenice da bi nakon nekog vremena sam sebi skočio u usta ali dopušta da se dokazana prevara i dalje odvija!!!!Dok prvoligaški sudci pjevaju karaoke sa igračima dinama,idu s dinamom na gostovanja,slikaju se sa dinamovim kapama i šalovima,Turudić pije kave sa Mamićem,sutkinja ustavnog suda također i izjavljuje da ne vidi problem jer je zdravko jako šarmantan,pritužbe na nepravdu i kriminal iz Hajduka su kmečanje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare