To je to što me zanima!

Ups, omaklo mu se: Lewa nikad nije promašio ovakav zicer...

Utakmica tek što je počela, a Lewandowski je upisao nevjerojatan promašaj. Ma možda i najgori njegov koji pamtimo. Imao je ispred sebe prazan gol, a on je promašio sve
Vidi originalni članak

Bayern ponekad kao da ne može bez komplikacija. Prije utakmice se činilo da će gostovanje u Paderbornu biti rutinski izazov, ali Bavarci su na kraju skoro prosuli čistu pobjedu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kovačeva momčad pobijedila je s 3-2, a u dva navrata vodila s dva gola prednosti. Utakmica tek što je počela, a Lewandowski je upisao nevjerojatan promašaj. Ma možda i najgori njegov koji pamtimo. Imao je ispred sebe prazan gol, a on je promašio sve, lopta je završila pokraj stative.

KOVAČ SKORO KIKSAO U Hrvatskoj je igrao u drugoj ligi, a sad zabio Niki i Bayernu

Brzo se za svog suigrača iskupio Gnabry koji je za vodstvo zabio u 15. minuti. Stajalo je 1-0 sve do Coutinhovog gola u 55. Ubrzo je Paderborn uzvratio pa preko Progera smanjio zaostatak.

Iskupio se potom u 79. minuti Lewandowski koji je vratio dva gola prednosti. Samo pet minuta kasnije u strijelce se upisuje lijevi bek Jamilu Collins, bivši igrač Rijeke koji je do 2017. godine bio na Kvarneru i nikada nije upisao nastup za momčad s Kantride. 

Ivan Perišić, podsjetimo i na to, nije ni putovao s momčadi zbog prehlade.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Co1umbo 28.09.2019.

    Lewa? Naporni ste više s tim nadimcima.... Raketa, Kova, Mandžo, Ola, Piva, Reba, Suba.... Bože sačuvaj.

  • Steven001 28.09.2019.

    Konjina

Komentiraj...
Vidi sve komentare