Obavijesti

Sport

Komentari 17

U Hrvatskoj je igrao u drugoj ligi, a sad zabio Niki i Bayernu

U Hrvatskoj je igrao u drugoj ligi, a sad zabio Niki i Bayernu
1

Bayern je s 3-2 pobijedio na gostovanju kod Paderborna, a zahvaljujući porazu lidera Leipziga od Schalkea, Bavarci su preuzeli prvo mjesto u Bundesligi s bodom više od konkurencije

VIDEO

Bayern ponekad kao da ne može bez komplikacija. Prije utakmice se činilo da će gostovanje u Paderbornu biti rutinski izazov, ali Bavarci su na kraju skoro prosuli čistu pobjedu.

Pokretanje videa...

00:52

Kovačeva momčad je u dva navrata vodio s dva gola prednosti, a na kraju su sretni što se kući vraćaju s tri boda. Utakmica tek što je počela, a Lewandowski je upisao nevjerojatan promašaj. Ma možda i najgori njegov kojeg pamtimo. Imao je ispred sebe prazan gol, a on je promašio sve, lopta je završila pokraj statve. Brzo se za svog suigrača iskupio Gnabry koji je za vodstvo zabio u 15. minuti. Stajalo je 1-0 sve do Coutinhovog gola u 55. Ubrzo je Paderborn uzvratio pa preko Progera smanjio zaostatak.

U 79. minuti Lewandowski vraća dva gola prednosti, ali domaćin se opet vraća. Samo pet minuta kasnije u strijelce se upisuje lijevi bek Jamilu Collins, bivši igrač Rijeke koji je do 2017. godine bio igrač Rijeke, ali nikada nije upisao niti jedan nastup za momčad s Kantride. U Hrvatskoj se selio po posudbama - bio je u Pomorcu, Istri i Šibeniku.

Ivan Perišić nije ni putovao s momčadi zbog prehlade.

Dosadašnji lider RB Leipzig je na svom travnjaku doživio težak poraz od Schalkea izgubivši sa 1-3. Gosti su poveli 3-0 golovima Salifa Sanea (29), Aminea Harita (43-11m) i Rabbija Matonde (58), a u 83. minuti je smanjio Emil Forsberg.

Bayer Leverkusen je rutinski odradio gostovanje kod Augsburga pobijedivši sa 3-0. Pobjedu 'apotekarima' donijeli su Florian Niederlechner (34-ag), Kevin Volland (76) i Kai Havertz (84). Tin Jedvaj je za Augsburg protiv svoje bivše momčadi odigrao cijeli susret.

Wolfsburg je golom Marcela Tisserand u devetoj minuti pobijedio na gostovanju Mainz. Josip Brekalo je za goste igrao do 65. minute.

Hoffenheim je kod kuće izgubio od Borussije Moenchengladbach sa 0-3 (Plea 43, Thuram 65, Neuhaus 83), a Andrej Kramarić nije nastupio zbog ozljede.

Na ljestvici vodi Bayern sa 14 bodova ispred Leipziga, Schalkea, Borussije M'gladbach i Bayer Leverkusena sa po 13 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku