To je to što me zanima!

Ups! Valverdeu u videu uživo pobjegao 'golub': 'Nisam ja...'

'Kako možeš?!', upitala je Mina svoga dragoga kojemu je u javljanju uživo nenadano pobjegao 'golub', a Fede Valverde se izvlačio: "Nisam ja, nisam ja, Beni je!", optužujući tek rođenog sinčića
Vidi originalni članak

Federico Valverde i njegova djevojka vrijeme u karanteni krate kao i mnogi poznati - na društvenim mrežama.

Tako su ovih dvoje zaljubljenih sa svojim pratiteljima podijelili video uživo na Instagramu, no Valverdeova djevojka ubrzo se jako naljutila ili barem postidjela za svoga dečka. Naime, dok se Realov veznjak pripremao pričati pustio je 'goluba', što se nije svidjelo Mini Bonino, njegovoj djevojci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Idiote, kako si to mogao napraviti?! - upitala ga je. 

Urugvajac se izvlačio da nije kriv i da nije pustio vjetar, a za sve je okrivio njihovu malu bebu.

Naime, u ovim crnim vremenima Fede Valverde i njegova supruga Mina Bonino (26) prije četiri tjedna su postali roditelji. Rođen je Beni Valverde, jači od pandemija i miran u sigurnosti majčinog i očevog zagrljaja.

Valverde, piše Mina, ionako ima 24 sata dnevno bez uobičajenih obveza. Nema treninga, nema putovanja, nema utakmica... Pa mladi tata pomaže u brizi oko sina.

'MOJA LIJEPA PARTNERICA' Ronaldo je aktivan i u izolaciji: Rastrčao uz brdo i Georginu...

Beniju je život, za razliku od maminog i tatinog, savršeno jednostavan.

- Mi bdijemo nad njim, a naš sin hoće samo jedno. Beni hoće: cicu, cicu i opet cicu! - napisala je Mina Bonino o željama i 'ambicijama' svojeg novorođenčeta.

Primera je, kao i 99,99% svjetskog sporta, u apsolutnom mirovanju. Španjolska u trenutku pisanja ovog teksta bilježi 104 tisuće zaraženih korona virusom i 3.300 preminulih te je jedan od pandemijom najteže pogođenih zemalja na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Leo Archibald 09.04.2020.

    Dva novinara trebala da naprave clanak o prdcu??? ma stvarno

  • GGs2 09.04.2020.

    Covjek prdne ovi naprave vijest od toga..

  • 08.04.2020.

    Ne sumnjam da će biti zauvijek skupa. Ipak Fede će biti prava zvijezda, pun kao brod. Neće biti sumnji u tu ljubav s njene strane 💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare