To je to što me zanima!

Uraganski prvi dio 'barakuda' dovoljan za finale protiv Srbije

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je Španjolsku 10-8 i ušla u finale Svjetske lige. U Beogradu su 'barakude' odigrale odlično prvo poluvrijeme (8-3) i s malo lošijim drugim dijelom (2-5) ipak pobijedile
Vidi originalni članak

Nakon susreta u skupini, vaterpolski 'el clasico' slijedi i u finalu Svjetske lige! Hrvatski vaterpolisti slomili su Španjolsku (10-8) i izborili finale Svjetske lige gdje će igrati protiv domaćina, reprezentacije Srbije.

U polufinalu su svladali Španjolsku zahvaljujući isključivo odličnom prvom dijelu u kojem su nakon prve četvrtine naši vaterpolisti imali 5-1. U tom su periodu promašili tek dva šuta prema golu Španjolaca i iskoristili dva od tri napada s igračem više. U drugoj četvrtini počeli su se buditi i Španjolci, ali naši su s 8-3 otišli na odmor.

Izbornik Tucak morao je glave 'ostaviti' u utakmici kod velike prednosti, ali njegovi su igrači u nastavku ipak pali. U trećoj četvrtini Španjolska je bila bolja s 2-4 (10-7) te su na otvaranju posljednje četvrtine stigli na dva razlike (10-8) no do kraja utakmice nisu se uspjeli približiti i iskoristiti tek dva gola 'barakuda' u nastavku.

Tako će publika u Beogradu sutra od 16 sati i 45 minuta gledati još jedan epski okršaj 'barakuda' i 'delfina'. Srbi su u polufinalu pobijedili Australiju na čelu s Elvisom Fatovićem 16-11. Na ovom natjecanju finalisti su se već susreli u skupini, a u toj je utakmici bolja bila Srbija s 11-10.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 23.06.2019.

    Sutra kada bude svirala pobjednicka himna bas me zanima dali ce mo dobiti aplauz ili ce mo biti izvizdani...sada ce mo vidjeti pravo lice susjeda...

  • giovanni123 22.06.2019.

    Mi Hrvati!!!!❤️🔥🇭🇷

  • branimir220250 22.06.2019.

    Koliko li če izmišljenih kontrafaulova svirati protiv nas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare