To je to što me zanima!

Vrijeđao Russella Westbrooka, a sad mu se smije cijeli svijet

Westbrook je izludio braniče Šarićeve Philadelphije, a izludio je i neke navijače u večeri u kojoj mu je jedna asistencija falila do 'triple-doublea'. Njegova reakcija na uvrede bila je urnebesna
Vidi originalni članak

Točno sam znao gdje želim loptu. Bio sam strpljiv, rekao je Russell Westbrook nakon što je s 32 koša sinić uništio Šarićevu Philadelphiju.

No neki navijači Philadelphije nisu bili tako strpljivi dok je Westbrook trpao koš za košem. Navijač 76-ersa iz prvih redova pokazao je dva 'srednjaka' zvijezdi Oklahome.

Westbrookov potez i reakcija nakon toga oduševili su svijet. 

Nije Russell ulazio u rasprave s bezobraznim navijačem niti je uzvratio na urlanje "je*i se", samo je stao i gestom poručio nešto u stilu: "Tko je ovaj?"

Oklahoma je slavila u Philadelphiji 103-97, a Russell Westbrook imao je čudesnu večer na startu nove sezone NBA lige. Zabio je 76-ersima 32 koša, imao je 12 skokova, a jedna asistencija nedostajala mu je do "triple-doublea".

Nakon Durantovog odlaska u Golden State, Russell Westbrook postao je novi i jedini gazda momčadi. To je pokazao sinoć Ne samo igrom, već i ponašanjem.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zoki_bijela 27.10.2016.

    Pacijent

  • koko82 27.10.2016.

    ljudska zavist i lazni idoli nemaju granica.... anđele.... nemoj tako.. .anđele.... ovaj kapitalisticki svijet uzeo je um ovog anđela....

  • Compton 27.10.2016.

    Najjača scena s Westom, https://www.youtube.com/watch?v=-bKac55h1Ls

Komentiraj...
Vidi sve komentare