To je to što me zanima!

Usada napada gdje stigne: The Mighty Mouse mokrio u dućanu

Jedini i neporaženi UFC-ev prvak muha kategorije Demetrious Johnson objavio je video na Twitteru u kojem govori kako upravo čeka Usadu da dođe po njega i da odradi mokrenje u lokalnom dućanu
Vidi originalni članak

Poznate su situacije kad je Usada (Američka antidopinška agencija) upadala borcima nenajavljena i vršila testiranja po njihovim domovima, zatim neposredno nakon borbi ili prije njih, ali ne znamo je li se ikad dogodilo da je borac morao mokriti u lokalnom dućanu. Upravo se u jednom mini marketu našao UFC-ev prvak muha kategorije Demetrious Johnson.

'The Mighty Mouse' je otišao do lokalnog mini marketa kupiti pivo kada je dobio poziv Usade.

- Ostani gdje jesi, već smo na putu - poručili su mu iz antidopinške agencije.

Jedini i neporaženi UFC-ev prvak muha kategorije objavio je video na Twitteru u kojem govori kako upravo čeka Usadu da dođe po njega i da odradi mokrenje u lokalnom dućanu.

- Hej ljudi, Mighty ovdje. Upravo sam dobio poziv Usade i traže prvaka. Rekao sam im da sam upravo došao kupiti pivo tako da ćemo mokrenje odraditi u mini marketu. Idemo vidjeti kako će ovo proći - rekao je DJ.

Rezultati testiranja bi se uskoro trebali znati, a nakon ovoga kao zaključak dolazi samo jedno - nikad ne znaš kad će te Usada zaskočiti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • snjeguzica 20.12.2016.

    ovi ljudi iz USADE su takvi klaunovi al vise nije ni smjesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare