To je to što me zanima!

Usain Bolt će Cristiana Ronalda učiti brže trčati

Jamajčanski sprinter Bolt veliki je obožavatelj Cristiana, a igrač Manchester Uniteda želi više naučiti o brzini trčanja, startu i eksplozivnosti
Vidi originalni članak

Tijekom ljeta će se negdje u Europi susresti najbolji svjetski sprinter Usain Bolt i službeno najbolji nogometaš prošle godine Cristiano Ronaldo.
Najavio je to Ricky Simms, menadžer sprintera s Jamajke, koji je na prošlim Olimpijskim igrama u Pekingu osvojio tri zlatne medalje, te je u svakoj od utrka (100 i 200 metara, te 4x100 štafeta) rušio svjetske rekorde.
- Usain Bolt je veliki obožavatelj Cristiana Ronalda, a nogometaš Manchester Uniteda želi još više naučiti o brzini trčanja, startu, eksplozivnosti. Zato će se spojiti na nekoliko treninga - najavio je Simms.
Bolt je u posljednje vrijeme već posjećivao neke nogometne kampove, pa je tako bio među nogometašima madridskog Reala, a sada će izgleda "jedan na jedan" raditi s Portugalcem.
Datum tog sastanka još nije utanačen, ali je sigurno da će se dogoditi tijekom ljeta, nešto prije Svjetskog atletskog prvenstva u Berlinu (tijekom kolovoza).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Palovec 08.03.2009.

    PRVO ĆE GA UČIT TRČIT A ONDA ĆE GA RONALDO POŠEVIT

  • MARADONA 08.03.2009.

    ma ne ma pustite c.ronaldo se hoce nagutati prasine hahahah ostat ceiza crncuge svaki put hahaha pa nek se onda puse

  • motorna pila 08.03.2009.

    plavocrni, dobraaaaaaaaaa! Olic, lol :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare