To je to što me zanima!

Usain Bolt: Kad sam bio dječak pušio sam 'travu'

Tako vam je to na Jamaici, kad si mali, moraš napraviti 'joint', a onda ga svi oko tebe probaju. No zaista sam bio klinac, rekao je Usain Bolt
Vidi originalni članak

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt priznao je da je kao mali znao zapaliti 'joint' i dodao kako su gluposti što mediji pišu da u današnje vrijeme koristi doping.
- Ljudi mogu pričati što hoće, uopće me to ne dira. Pa stalno prolazim te doping kontrole. U godini Olimpijskih igara testirali su me valjda 30, 40 puta - odgovorio je Bolt njemačkom Bildu, koji je proteklih dana pisao da svoje uspjehe može zahvaliti dopingu. Tada je otkrio kako je kao mali konzumirao marihuanu.
- Na Jamaici kao mali moraš napraviti smotuljak trave, pa svi probaju kako je ispao. No tad sam bio zaista mali - iskreno je rekao Bolt.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • chevaper 13.04.2009.

    armada.... ae suti molim te... XD

  • Mikiss 13.04.2009.

    Znaci tako,to je to,a ja se pitam zasto ne trcim dovoljno brzo...Hvala Usain!

  • bobos 13.04.2009.

    Narode moj rvacki...nije da odobravam ta sranja,čak sam jednom prilikom kad mi je lik ponudio bijelu crtu u čuđenju pitao šta je to...ali u Jamajki je travica normalna stvarčica,pa ja Usajina uopče ne krivim što je to pušil.A u biti možda je on bosanac,ko zna....serem,al jebiga takav sam.pusa svima

Komentiraj...
Vidi sve komentare