To je to što me zanima!

Usain Bolt u Dinamovu dresu na Hanžeku, ne ostaje na LP-u

Najbrži čovjek na svijetu neće ostati na utakmici Lige prvaka između Dinama i Real Madrida, ali će zato na Hanžekovićevom memorijalu istrčati u Dinamovu dresu
Vidi originalni članak

Usain Bolt pred utrku na 100 metara na zagrebačkom Hanžeku na tartan stazu trebao bi istrčati u Dinamovu dresu! O ideji, za koju još nije poznato tko joj je autor, ekskluzivno piše portal gol.hr 

Poznato je kako je Jamajčanin veliki ljubitelj nogometa, da su mu najdraži klubovi Manchester United i Real Madrid. U prilog mu ide činjenica da je novi Dinamov oprematelj sportskom opremom Puma, također njegov dugogodišnji sponzor.

Iako će Zagreb napustiti već u srijedu jutro nakon Hanžeka, te neće ostati na Maksimiru gledati dvoboj Dinama i svojih miljenika, ipak će gestom dati podršku momčadi grada u kojem po drugi put nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • torcida0808 09.09.2011.

    bbb budale bez budućnosti...autonomija dalmacije... pa se vi busajte sami sebi

  • speks 09.09.2011.

    Ja sam hajdukovac, i ne razumjem što ostali hajdukovci umanjuju ogroman uspijeh dinama ulaskom u ligu prvaka.. Ja im prvi na tome čestitam, i skidam kapu do poda... :)

  • JerkoMatić 09.09.2011.

    Bravo Usain,dobra fora!Bit će i Hajduk prvak,31.02.slijedeće godine!Zašto svaki komentar o Dinamu pokvare hajdukovci?Nek se bave svojim poslovima,navijam za Dinamo,Hajduk,Priština,Vicenza i slični,baš me briga za njih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare