To je to što me zanima!

U. Bolt: Žene i CR7 su najveća povlastica moje popularnosti

Usain Bolt, najbrži čovjek u povijesti, osim što briljira na atletskim natjecanjima, priznao je da mu vrlo dobro ide i kad su u pitanju njegove zavodničke sposobnosti
Vidi originalni članak

Besplatne ulaznice, Cristiano Ronaldo i - žene. Te tri povlastice najveći su dobitak koje Usain Bolt ima zbog svoje slave. 

Najbrži čovjek na planeti gostovao je u britanskoj emisiji “A League of Their Own” na TV postaji Sky te je pričao uglavnom o stvarima koje nisu izravno povezane sa sportom kojim se bavi.

Između ostaloga voditelj James Corden pitao ga je i o povlasticama koje uživa kao svjetski prvak, rekorder na 100 i 200 metara i jedan od najpopularnijih sportaša današnjice.

Bolt je bez previše razmišljanja na prvo mjesto stavio status koji zahvaljujući svojoj popularnosti uživa kod žena. Na drugo je mjesto svrstao poznanstva s najslavnijim nogometašima današnjice, poput Cristiana Ronalda i Waynea Rooneyja, koje je upoznao tijekom prošlogodišnjeg posjeta svome omiljenom klubu Manchester Unitedu. Na treće je mjesto stavio besplatne stvari i slobodne ulaze na razna događanja na koja prije nije bio pozivan.

Iako nije u stalnoj vezi, Usain se često kretao u društvu prekrasne Taneish Simpson, jamajčanske glumice, modela i muze brojnih američkih repera.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vahaaaa 08.12.2010.

    najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

  • zabocki_krvnik 07.12.2010.

    Povlastica mu je ako oče može opljačkat banku ( iako ima dosta para), nemože ga niko ulovit... BRŽI JE OD METKA! ;) haha

  • MatejŠišak 07.12.2010.

    Besplatnih 50$ + 100 $ na vaš poker račun!!!- Nema nikakvih uplata sa vaše strane! Sve što trebate je registrirati se na ovaj link i riješiti kviz. http://www.pokerstrategy.com/u1UNX7 Ovdje možete pronaći odgovore na pitanja iz kviza: http://www.pokerokrisky.banda.cz/clanek/23754/odpovedi/ http://pokerembassy.net/psquiz.php

Komentiraj...
Vidi sve komentare