To je to što me zanima!

Ušao je u povijest pa zbrisao na odmor. Čekao ga privatni avion

Nešto više od sat vremena nakon završetka utakmice kod Valladolida Leo Messi već je bio na aerodromu i ukrcavao se na let za Argentinu. Koeman je igračima dao slobodno četiri dana za Božić
Vidi originalni članak

Ni kasni termin utakmice kod Real Valladolida u utorak (22 sata) nije poremetio planove Lionela Messija (33) da božićne blagdane provede u rodnoj Argentini. Nije se vratio u Kataloniju s ostatkom momčadi Barcelone.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi dobiva Zlatnu kopačku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkucalo je 1 u noći, a Messi je ulazio u privatni avion i otišao za Južnu Ameriku. Trener Ronald Koeman dao je igračima, naime, četiri slobodna dana, a na idućem treningu trebaju se pojaviti u nedjelju u 11 sati. Dovoljno za kratki bijeg iz Španjolske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od najvećih nogometaša u povijesti sredio je domaćine asistencijom i golom, 644. u dresu katalonskog velikana kojim je prestigao legendarnog Peléa (80) po broju golova za jedan klub i izbio na vrh ljestvice svih vremena.

"Kad sam počeo igrati, nikad nisam mislio da ću srušiti neki rekord, a pogotovo ne onaj koji je držao Pelé. Samo mogu zahvaliti svima koji su mi pomogli tijekom svih ovih godina, suigračima, obitelji, prijateljima i onima koji me podržavaju svaki dan", napisao je Messi na Instagramu.

Barcelona je pobijedila 3-0 i popela se na peto mjesto s osam bodova manje od vodećeg Atlética (utakmica manje) i pet od Real Madrida. La Liga nema zimsku stanku i Barcelona će iduću utakmicu i posljednju u 2020. igrati već idućeg utorka kod kuće protiv Eibara.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DENIS.NAD 23.12.2020.

    Najbolji i najveći igrač svih vremena.... sve drugo ako netko misli su zablude

  • _MAX_ 23.12.2020.

    Odvratan lik, Ronaldo je puno puta bolji covjek i atleta.

  • ForzaFiumeFOF 23.12.2020.

    Ronaldo na aparatima 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare