To je to što me zanima!

Ušao u formu: Maglica zabio već treći put u tri utakmice

Hrvatski napadač Anton Maglica upisao se u strijelce treći put u tri prvenstvene utakmice u dresu Apollona na Cipru. Započeo je preokret kod Ermisa za petu uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima
Vidi originalni članak

Vrijeme prilagodbe na Cipru za Antona Maglicu (24), bivšeg napadača Hajduka i Osijeka, čini se da nije ni postojalo. Rođeni Brčak zabio je gol u trećoj uzastopnoj prvenstvenoj utakmici za Apollon iz Limassola, koji je slavio kod na gostovanju kod Ermisa iz Aradippoua nakon preokreta 2-1.

Chris Dickson doveo je domaćine u vodstvo u petoj minuti nakon nedosuđenog zaleđa, a Maglica je izjednačio već u 16. poslavši glavom loptu u mrežu nakon što je golman Chrysostomou obranio dalekometni pokušaj Joãa Pedra. Pobjedu je momčadi Pedra Emanuela donio Alex Da Silva iz penala u 24. minuti kojeg je izborio João Pedro.

Otkako je Maglica počeo igrati u početnoj postavi Apollona, klub neprestano pobjeđuje. S tri slavlja u prvenstvu napredovao je na četvrto mjesto i sedam bodova zaostatka za vodećim APOEL-om, a nakon prve četvrtfinalne utakmice u kupu ima prednost 2-0 protiv gradskog rivala AEL-a.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 27

  • mali tomicalomica 16.02.2016.

    Sada da igra u ajduku bio bi tata mata

  • bevi 16.02.2016.

    tek se vidi kakvi su igrači kad odu iz Hajduka

  • pravedni ja 16.02.2016.

    ako ovaj uspije onda cu se ja ubit sto nisam nastavio nogomet igrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare