To je to što me zanima!

Ušao u restoran i s dva metka upucao srpskog MMA borca

Srpski mediji javljaju da je bivši srpski MMA borac Radoš Joksimović ubijen u utorak navečer u Kragujevcu. Na Joksimovića su pucali i u kolovozu 2016. godine
Vidi originalni članak

Ubojica je došao na motoru, ušao u restoran u Kragujevcu s kacigom na glavi, prišao stolu za kojim se nalazio Radoš Joksimović s prijateljima i ispucao dva metka u njega. Nakon toga se udaljio mirno s mjesta zločina, prenose srpski mediji detalje ubojstva bivšeg srpskog MMA borca.

Joksimović je upucan u utorak oko 20:00 sati u restoranu Neptun nakon čega je hitno prevezen u bolnicu gdje je i preminuo.

'Na Joksimovića je pucano i u kolovozu 2016. godine u centru Kragujevca. Tada je teško ozlijeđen, no prežio je taj napad. U MMA karijeri koju je završio 2015. godine Joksimović je nastupio tri puta (2-1). Zanimljivo, borio se u Only Men Stuff ligi 2014. godine i na Montenegro Fighting Championshipu iduće', piše Fight Site.

Srpski mediji pišu kako je Radoš za stolom sjedio s poznatim srpskim odvjetnikom i glazbenikom, a odmah nakon što ga je ubojica upucao, u pomoć su teško ranjenom Joksimoviću potrčali konobari. 

Navodno su inspektori kragujevačkog MUP-a priveli A.S. (22) iz Kragujevca zbog sumnje u ubojstvo Joksimovića. Isto tako pred bolnicu su odmah raspoređene i jake policijske snage jer su se prijatelji ubijenog počeli okupljati i prijetiti osvetom.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • zvone slavonac 20.09.2018.

    Sta je bilo u susjedstvu krava Jagoda otelila dvojke aaaa.

  • beetleblues 20.09.2018.

    Uhicen 22-godisnjak, hahaha. To je odradjeno savrseno profesionalno i nadasve hladnokrvno. Zar neko moze i pomisliti da bi to mogao odraditi neki golobradi klinac? Smijesno.

  • lavlje srce 68 19.09.2018.

    Pa zašto se ljudi bave sportom ili borilačkim vještinama?Zar se ne kaže u zdravom tijelu zdrav duh.Trebali su nazvati u zdravom tijelu bolesni mozak jer toliko dobivaju po mozgu da su postali kriminaci.Ne svi ali ima ih nekolicina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare