To je to što me zanima!

USKOK i policija ih istražuju: Mamić i Igor kupovali glasove?

Skupštinar je podmićen s obje strane, a svoj glas dao je Vlatku. Dobio je 30.000 € od Štimca, a onda ga je Mamić 'kupio' s 15.000 € i automobilom, piše Jutarnji list
Vidi originalni članak

Izborna skupština HNS-a iz prosinca prošle godine je pod istragom USKOK-a i policije! Sumnja se kako su Zdravko Mamić i Igor Štimac podmićivali članove Hrvatskog nogometnog saveza, saznaje Jutarnji list. Informacije su navodno došle iz stožera jednog od predsjedničkih kandidata. 

Jedan skupštinar iz hrvatskog prvoligaša je podmićen s obje strane, a svoj glas je na kraju dao Vlatku Markoviću. Dobio je 30.000 eura od Štimca, a onda ga je Mamić 'kupio' s 15.000 eura gotovine i obećanjem da će dobiti Audi A3. Zdravka se istražuje i zbog slučaja Fimi-Media, a nakon što ga je spomenuo Mladen Barišić.

Istražuje se i da su neki klubovi za glasove dobivali radna mjesta, sportsku opremu.

O 'crnim torbama' je još prije par tjedana govorio Štimac, ali čini se kako je i on sam upleten u sumnjive radnje...

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • škegroslavac 08.03.2011.

    To bar nije teško pogoditi tko ih je nasamario obadvojicu sigurno je netko iz Rijeckog nogometnog saveza jer su se oni zadnji okrenuli protiv stimca sad samo treba vidjet tko vozi novi a3

  • berislae1 07.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • jabbar 07.03.2011.

    Zdravko!U tom odjelu izgledaš ko kišni čovjek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare