To je to što me zanima!

Uskraćene im akreditacije jer su usporedili Gaala s Hitlerom

Prosport je Louisa van Gaala u listopadu prošle godine objavio članak u kojem je strogog trenera usporedio s Adolfom Hitlerom u tekstu pod naslovom "Van Hitler"
Vidi originalni članak

Dvojici rumunjskih novinara tamošnjeg dnevnika ProSporta uskraćene su akreditacije za kvalifikacijski ogled za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu između Nizozemske i Rumunjske u Amstardamu...

Razlog je činjenica što je spomenuti dnevnik nizozemskog izbornika Louisa Van Gaala u listopadu prošle godine objavio članak u kojem je strogog trenera usporedio s Adolfom Hitlerom u tekstu pod naslovom "Van Hitler".

Nizozemski nogometni savez (KNVB) očito spomenuti događaj nije zaboravio, pa je tako odbio odobriti akreditacije za susret igran u utorak uz kratko priopćenje:

"Ovi novinari nisu dobrodošli na Amsterdam Arenu. Odbili smo njihove akreditacije za utakmicu skupine D europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. protiv Rumunjske".

Van Gaalova Nizozemska svladala je u spomenutom susretu Rumunjsku 4-0, nakon što su ih prošle godine u gostima pobijedili 4-1.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mestar 28.03.2013.

    Jedino takovi mogu uspjet medu, razmazenim i arogantnim zvijezdama.

  • bbbdado 28.03.2013.

    Ko slon , pamti 300 god. hehe

  • delmat925 28.03.2013.

    Ovi kazu da je Van Gaal Hitler i uskrate im akreditacije, a Mamić da je Jovanović Srbin i završi u zatvoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare