To je to što me zanima!

Ušli na teren s manekenkama, navijači su dobili grudnjake...

Povodom Valentinova, nizozemski drugoligaš Waalwijk organizirao je da igrači protiv Emmena na teren izađu s manekenkama. Navijači se nisu previše bunili
Vidi originalni članak

Nizozemski drugoligaš RKC Waalwijk u utakmici protiv FC Emmena zamijenio je svoje uobičajene maskote atraktivnim manekenkama. Navijačima nije smetalo. 

Povodom Valentinova, Waalwijk je organizirao da igrači obje momčadi na teren izađu s manekenkama. Klub je uoči utakmice to najavio videom u kojem su manekenke bile na reviji donjeg rublja, a potom su stale uz nogometaše i izašle na travnjak. 

Navijači su uživali, ali vrlo brzo im je prisjelo.

Emmen je slavio 1-0, a RKC Waalwijk ostao je na dnu ljestvice u drugoj ligi. Za utjehu, neki od domaćih navijača dobili su donje rublje koje su manekenke bacale na tribinu.

Ne ono koje su nosile na sebi, da ne biste pomislili...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Samo pošteno 14.02.2016.

    Pohvalno ako mogu tako reći.

  • vihor 2016 14.02.2016.

    da bi bilo kod nas vise navijaca ,narocito kod dinama ,trebali bi ovaki sistem uvesti ,svakih pola sata ,da otrce oko igralista,,,

  • Azur 14.02.2016.

    Klub se nalazi u teskoj situaciji. Kao bivsi visegodisnji prvoligas, sada se nalazi na dnu ljestvice druge lige. Nema novca, nema igraca, nema sponzora pa pokusavaju barem na ovaj nacin da skrenu paznju medija na sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare