To je to što me zanima!

Uspavani Dinamo izgubio je od posljednjeg Zagreba!

Posljedneplasirani Zagreb šokirao je Dinamo u Kranjčevićevoj. Štimac je svojoj 'vojsci' naredio u rovove... Spremno su ga poslušali i dobili bitku
Vidi originalni članak

Hoćemo pobjedu, hoćemo pobjedu..., uzvikivali su navijači Dinama na 'gostovanju' u Kranjčevićevoj ulici nakon prvog poluvremena Zagreba i Dinama koje je završilo bez golova. Nakon 60. minute i gola Vugrinca, možda su trebali povikati: "Dajte se više probudite!" Štimac je posložio svoju 'vojsku' i najefikasnija momčad lige nikako im nije uspijevala zabiti gol. Nerijetko su iza lopte bili svi igrači Zagreba, uključujući i špicu Vugrinca i polušpicu Krstanovića, a baš je ovaj zadnji imao sjajnu šansu u prvom dijelu iznenaditi promrzlog Lončarića na golu Dinama koji se uglavnom dosađivao. Pravi bunker igrao je Zagreb, a to im se isplatilo, jer uspavani igrači Dinama gledali su kako Zagreb slaže akciju za 1-0. Zabio je iskusni Vugrinec, a Lovren? Nije bio baš blizu, iako je morao biti, jer Vuga mu je ušao iza leđa i zabio iz same blizine. U 65. minuti Krstanović je zaradio nagradu za 'glupost utakmice'. Polomio je Mandžukića s leđa uz crtu i zaradio izravni crveni karton. Štimac se oštro pobunio, iako zaista nije poznato zašto, nakon ovog starta i slijepac bi Krstanovića potjerao s terena. Štimac je potom završio na tribini uz pogrdne uzvike iz gledališta, gdje ga je poslao glavni sudac, uz asistenciju četvrtog. Navalio je Dinamo svom silinom, ali nisu mogli nogometaši u zlatnom dresovima zabiti Zagrebu. Izgleda da su se prekasno probudili. Ne baš dobra vijest i uvod pred europsku utakmicu s Ajaxom, jer ako zaspu u Amsterdamu...

OPET POVICI 'UBIJ SRBINA', TON UKLJUČEN
Nakon susreta mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije u Varaždinu i neprimjerenog skandiranja 'Ubij Srbina', kojeg su osudili saborski zastupnici, isto se ponovilo u Kranjčevićevoj. Odlučili su navijači Dinama, Bad Blue Boysi pokazati što misle o nekim prijedlozima da će se ubuduće prekidati utakmice zbog sličnih uvredljivih skandiranja. Iz Ravnateljstva HTV-a tvrdili su da će se prilikom sličnog skandiranja isključiti ton, međutim, u Kranjčevićevoj su povike svi jasno čuli.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • rođin rođo1 18.10.2009.

    nije mi jasno gdje sam prekršio pravila komentiranja.svojim komentarom sam samo htio ukazati koliko među nama hrvatima postoi dvoličnih ljudi.sve što sam napisao je govor okoline na tribinama sinoć tijekom utakmice zagreb-dinamo.

  • rođin rođo1 18.10.2009.

    zašto mi je komentar pobrisan nakon cc3-4h.paovo je sad stvarno smiješno.

  • EL Senator 18.10.2009.

    Svi oni koji su se kladila na DINAMA,,,,,,nemaju pojma nista tko je Igor Stimac,,,,Najveci sprotski mafijas na Balkanu,,,, Sad taj IGOR STIMAC misli da je Hrvatska javnost glupa,,,,,, SLAVEN BILIC je posten covjek,,,,,,,,,,,,, JEB.S Igora S.

Komentiraj...
Vidi sve komentare