To je to što me zanima!

Uspije li opet, nadam se da će Dalić ovaj put odbiti repku

Ne računajući kvalifikacijske utakmice, a kvalificirao se, sve ostalo je – trening. Liga nacija je skoro pa sadističko raubanje igrača. OK, plaćeni su, ali fakat je previše utakmica samo love radi
Vidi originalni članak

Ponekad trener zaslužnom igraču, miljeniku mase, rulje, mora dati poluvrijeme ili utakmicu prvog kola, da svi vide da više ne može. Žrtvuje poluvrijeme ili utakmicu, što košta da košta.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • simplicije23 12.06.2022.

    uspije li Dalić nadam se da ćete se ostavit novinarstva ...

  • simplicije23 11.06.2022.

    ne znam čemu ovaj članak... promašio si ceo fudbal ...

  • pipolino 11.06.2022.

    Čudan članak! Odličan je Dalić, ali ne daj Bože da ostane još 4 godine. Igračima je utakmica slabija od treninga (barem tako kažu), što je i normalno. Da bi mogao igrati 90 minuta istim tempom, moraš trenirati barem 150 minuta istim tempom. Zato ne razumijem, čime su oni to pretjerano opterećeni. Možda primanjima? Ljudi rade 7 dana u tjednu po 12 sati, 365 dana godišnje za niti 5.000 kuna bruto i nitko ih ne pita, da li su opterećeni. Zato, prestanite od sportaša stvarati žrtve, jer oni to nisu. Rade posao koji najviše vole (za razliku od većine nas) i za to su astronomski plaćeni. I kada postignu uspjeh, cijela ih Hrvatska slavi, dobiju priznanja za svoj rad, za razliku od običnih smrtnika, koje nitko ne primjećuje, čak niti njihov poslodavac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare